Плаващите Рафтове, Стенни Стъклени рафта, Рафтове за съхранение в Банята с душ-кабина, с парапет, Кухненски статив, 2 стил (Размер: Стиль1-един слой)
  • New

Плаващите Рафтове, Стенни Стъклени рафта, Рафтове за съхранение в Банята с душ-кабина, с парапет, Кухненски статив, 2 стил

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ [Сгъстяване и укрепване на огради] Конструкция на стъклени огради както по височина, така и по дебелина стильна и красиво, а също така предпазва от паданеТраен, безопасен и практичен. ★ [Голямо пространство за съхранение на] повишен стъклена маса за съхранение, голям капацитет, силна обемът, практичен и удобен, вграден електродъгово дизайн полотенцесушителя, увеличава функцията на съхранение, спестява място, дизайн с двойно плетене на една кука, дръж малки предмети, като ви харесва, лесно се приемат. ★ [Неща] Полк за баня, изработен от утолщенного закалено стъкло и неръждаема стомана, които притежават висока якост, износоустойчивост, липсата на ръжда и устойчивост на окисляване.Дори и ако той се повреди външната сила, това няма да навреди на човешкия организъм.Това е по-уверени в употреба. ★ [Удобство и сигурност] и Кантиране на стъкло рафтове внимателно полира, гладка, без порязвания на ръцете, с използването на закалено стъкло, което е удобно за почистване и предпазва от размножаване на бактерии.Стенни стъклени рафта, подобрена полк, голям капацитет, спестяване на пространство и материал от неръждаема стомана и закалено стъкло, висока якост, висока носеща способност, е добър помощник при съхранение.★Характеристики : 1. С кука и закачалка за кърпи, голям капацитет за съхранение и икономия на пространства2. С ограждениями за предотвратяване на падането на предметов3. Материалът е от закалено стъкло с висока здравина, износоустойчивост, висока товароносимост способность4. Лесен за почистване 5. Привинтите вградена инсталация, здраво залепете към стене6. Широка гама от приложения, като например кухня, баня, душ ★ Технически характеристики : 1. Име : Стъклени полици за баня комнаты2. Материал : закалено стъкло + неръждаема сталь3. Размер : Стил 1 : 24x24 см/9x9 Стил 2 : 24x24x19 см/9x9x7 инча 24x24x38,5 см/9x9x15 инча 24x24x65 см/9x9x26 инча ★ Оборудване : стъклен рафт + разширителен винт (без да се включват други неща)★ Начин на инсталация : вита вградена инсталация ★ Забележка : 1.