WYBFZTT-188 Колонные Фарове Вила Градински Фенери Слънчеви Водоустойчив Светлини Външни Градински фенери Парк Външни Парапети, Градински фенери на вратата косяке, Раз?
  • New

WYBFZTT-188 Колонные Фарове Вила Градински Фенери Слънчеви Водоустойчив Светлини Външни Градински фенери Парк Външни Парапети,

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Външна водоустойчивост и защита от ръжда на Корпуса на лампата е изработена от висококачествен алуминиев материалЛампа е изработена от КОМПЮТЪР.Той притежава добра светопропускаемостью, водонепроницаемостью на открито и защита от сняг.Непромокаемое покритие могат да работят в условия, валежите и екстремни температури и има дълъг срок на служба. ● Конструкция на батерията с голям капацитет, Когато лампа заредена със слънчева енергия, може да се използва непрекъснато в продължение на няколко дни в режим интелигентно управление на осветлението, така че няма нужда да се притеснявате за дъждовно време, така че лесно можете да се отразят. ● Главоболие лампа на слънчевата колона Главоболие тела на стълб поглъща енергията на натрупване на слънчева светлина през деня и може да се използва като украшение.Тя е пазител на дома, когато светне през нощта.Това е удобно и красиво, и да може да предаде настроението на околната среда и да ви предоставят чудесни усещания. ● Приложими сцена Лампа stigma, подходящи за различни места, външно осветление, като паркове, басейни, площади, дворове на вили, пазари и т., за осветяване на околното пространство, за да можете да се чувствате в пълна безопасност през нощта. ● Служба грижи за продавача в магазина Ни отделя голямо внимание на опита на купувачите, използващи стоки.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние се надяваме да ви осигури най-добрият продукт.Излят под налягане алуминиев материал, водоустойчиви, устойчиви на корозия и ръжда, красив и durable.Name : Слънчеви колонные фарове.Стил : лесен и модерен.Лек материал на корпуса : алуминий.Материал на сянката : PC Процес : пилинг-спрей.Площ на облъчване : 5㎡-10㎡. Мощност : 6 W (включително) -10 W (включително).Тип на източника на светлина : led материал от алуминий, водоустойчив, защитен от ръжда и корозия, красив и издръжлив.