Комплект от 3 теми, Разменени Стилус, Магнитна писалка за рисуване, за безплатна игра Magnapad, Магнитна дъска за рисуване от А до я и цифри 0-9, magnapad (Жълт)
  • New

Комплект от 3 теми, Разменени Стилус, Магнитна писалка за рисуване, за безплатна игра Magnapad, Магнитна дъска за рисуване

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материал : Стилус от висококачествена ABS пластмаса с магнитна глава, пружина вътре му позволява гъвкаво да пишаСпецификация : Дължина-3,94 инча, лек, жълто.Функция : Подходящ е за всяка магнитна дъска за рисуване с топки или стоманени топки, например, магнитна дъска за рисуване писалка, магнитно табло с букви от A до Z, магнитна панел с цифри 0-9 и т. С помощта на стоманени топки се нанася върху повърхността на дъската, се образуват различни фигури, след писане или рисуване можете да ги избършете с писалката, а след това да започне всичко отначало.Предимство : ♥ Замени стария стилус, удобен за игра на магнитната дъска за рисуване с родители и приятели. ♥ Трайни и могат да бъдат планирани полагане. ♥ Лесно да носите със себе си. ♥ Повече количества за употреба и смяна.Материал : Стилус от висококачествена ABS пластмаса с магнитна глава, пружина вътре му позволява гъвкаво да пиша.Спецификация : Дължина-3,94 инча, лек, жълто.Функция : Подходящ е за всяка магнитна дъска за рисуване с топки или стоманени топки, например, магнитна дъска за рисуване писалка, магнитно табло с букви от A до Z, магнитна панел с цифри 0-9 и т. С помощта на стоманени топки се нанася върху повърхността на дъската, се образуват различни фигури, след писане или рисуване можете да ги избършете с писалката, а след това да започне всичко отначало.Предимство : ♥ Замени стария стилус, удобен за игра на магнитната дъска за рисуване с родители и приятели. ♥ Трайни и могат да бъдат планирани полагане. ♥ Лесно да носите със себе си. ♥ Повече количества за употреба и смяна.Преносимото стилус за безплатна магнитна дъска за рисуване Magnapad.

Length 3.94inch, light weight, yellow :