Подмяна на задното стъкло Perzework OEM за Samsung Galaxy S23 Ultra 6,8 см с набор от инструменти за ремонт и ръководството (Phantom Black)
  • New

Подмяна на задното стъкло Perzework OEM за Samsung Galaxy S23 Ultra 6,8 см с набор от инструменти за ремонт и ръководството

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Абсолютно ново качество OEM】 Подмяна на капака на гърба на стъклени врати на OEM за Samsung Galaxy S23 Ultra 100% идеален заместител.Проверени един след друг професионален техник, преди да изпратите.Това сменное задното стъкло ще си смахнат, повреден или почеса телефон Samsung.Трябва да възстановите устройството обратно на ново.Промени себе си е много икономично. 【Е съвместим с】 е Съвместим само със Samsung Galaxy S23 Ultra (всички носители), не е съвместим с s23 или s23 plus!Моля, проверете модела на вашия телефон преди да я закупите. 【Лесна инсталация】 Предварително инсталирани OEM обектива на камерата и водоустойчив лепило.Ръководство за инсталиране на приложен, както и в Интернет на разположение множество клипове с инструкции.Следвайки го стъпка по стъпка.Можете лесно да го инсталирате.Насладете се на веселие от САМ. 【Идва с пълен набор от инструменти】 Той идва с пълен набор от професионални инструменти за ремонт.Вие много по-лесно да изтриете счупена задната стъклен капак, заменяйки я. 【Гаранция 12 месеца】 Ние даваме гаранция от една година на тази подмяна на задната стъклен капак OEM.Ние можем да изпратите ново задното стъкло или пълно възстановяване на средства в съответствие с решението, ако не сте 100% доволни от този продукт.Нашата услуга за поддръжка на клиенти работи онлайн 24 часа в денонощието.Ако има някакви въпроси за инсталиране, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Характеристики на продукта : 1. Съвместим с Samsung Galaxy S23 Ultra (всички носители). Съвсем ново качество OEM. 100% идеална за засаждане. Тази замяна на задната със стъклен капак ще възстанови вашия счупени, повредени, почеса телефон Samsung Galaxy S23 Ultra.Трябва да възстановите устройството обратно на ново.Промени себе си е много икономично.Полезни съвети : 1. Ние предлагаме гаранция 12 месеца за подмяна на задния капак на отделението за батерията.