TEHAUX Кутия за котешки тоалетни - 7шт Кутия за котешки тоалетни с дръжка, Утолщающий Регулируема Шнур, Торби за боклук, Трайни Аксесоари за домашни котки (Размер S)
  • New

TEHAUX Кутия за котешки тоалетни - 7шт Кутия за котешки тоалетни с дръжка, Утолщающий Регулируема Шнур, Торби за боклук,

BGN 21.41

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Това е удобно и бързо се отдръпва, не се ръцеЗа да премахнете използвана в постелята, издърпайте завязки чантата, за да завърже.Лека и сгъваема, лесна переноска за пътуване и къмпинг, по-удобно, отколкото на старата голяма тежка клетка.Изработен е от ПВН, водоустойчив и издръжлив, за еднократна употреба. /> Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : ПВН. - Размер : приблизително. 7 виж - Произведен от ПВН, водоустойчив и издръжлив, за еднократна употреба. - Лека и сгъваема, лесна переноска за пътуване и къмпинг, по-удобно, отколкото на старата голяма тежка клетка. - За да премахнете използвана в постелята, издърпайте завязки чантата, за да завърже. - Това е удобно и бързо се отдръпва, не се ръце.Опаковката включва 7 x торбички за котешки тоалетни.