Елитен ремък и калъф за носене за Oculus Quest 2 Взаимозаменяеми каишка за Oculus Quest 2 Главоболие презрамка Регулируема Елитен каишка и твърд калъф с комплект аксесоари Вси?
  • New

Елитен ремък и калъф за носене за Oculus Quest 2 Взаимозаменяеми каишка за Oculus Quest 2 Главоболие презрамка Регулируема

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Концепция】 Подмяна на елита лента, идеална за слушалки Meta / Oculus Quest 2 VRЦентрален колан Quest 2 се събират не трябва. 【Използване в различни сцени】 Нашите майки с каишка за Meta / Oculus Quest 2 е оборудван скрити дръжки, които лесно се монтират и да се прибира.Можете удобно да се навеждате напред, за да легнат и да гледате филм или видео. 【Калъф за Oculus quest 2】 Обичай калъф Annapro за Oculus Quest 2 е достатъчно здрав, за да защитят вашето оборудване виртуална реалност от удари, драскотини, смятия, удари и прах, благодарение на высокоплотному външен вид от твърд материал и мека плюшевому интериор. 【Комплект презрамки 3 в 1】 Аксесоари елитен каишка, предназначени за слушалки Oculus 2.Пратката включва 1 * сменяеми лента на главата-1 * прахоустойчив калъф за обектив, 1 * дръжка за почистване на обектива. 【В комплект с пътен калъф】 ще имате калъф за носене Oculus Quest 2 x 1 бр., пылезащитная защитно покритие за VR-обектив x 1 бр., силиконова маска за лице VR x 1 бр., калъф за контролера x 2 бр., кабелна замазка велкро x 2 бр. 【Концепция】 Подмяна на елита лента, идеална за слушалки Meta / Oculus Quest 2 VR.Централен колан Quest 2 се събират не трябва. 【Използване в различни сцени】 Нашите майки с каишка за Meta / Oculus Quest 2 е оборудван скрити дръжки, които лесно се монтират и да се прибира.Можете удобно да се навеждате напред, за да легнат и да гледате филм или видео. 【Калъф за Oculus quest 2】 Обичай калъф Annapro за Oculus Quest 2 е достатъчно здрав, за да защитят вашето оборудване виртуална реалност от удари, драскотини, смятия, удари и прах, благодарение на высокоплотному външен вид от твърд материал и мека плюшевому интериор. 【Комплект презрамки 3 в 1】 Аксесоари елитен каишка, предназначени за слушалки Oculus 2.Пратката включва 1 * сменяеми лента на главата-1 * прахоустойчив калъф за обектив, 1 * дръжка за почистване на обектива.