Черупки от кокосов орех, което трудно се съборят, аксесоари за птичи клетки от дъвченето на въжета, люлки, играчки за хранене на птици, подходящи за всички видове ма?
  • New

Черупки от кокосов орех, което трудно се съборят, аксесоари за птичи клетки от дъвченето на въжета, люлки, играчки за хранене

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

◆ Тази играчка-люлка от черупката на кокосов орех може лесно да се привлече вниманието на любимата си птица, като папагали зает, активен, по-объркваща и по-веселиНамаляване на агресията и самота птиците. ◆ Всички видове домашни птици обичат да кълват, хапане, кромсать, грижи и лазать и аксесоари, играчки, изработени от нетоксични материали, които са безопасни за клевания птици. ◆ За размери 15,7 см в дължина, тегло 0,65 кг. ◆ Тази играчка за птици е подходящ за всички видове птици като папагали, какаду, слънчеви шишарки, кайки, неразлучники, вьюрки, което се канарче и т., Тази играчка-папагал - чудесен подарък за приятели-птиците. ◆ Услуга : Ако имате някакви въпроси или недоволство този продукт, моля, изпратете ни имейл, и ние ще ви дадем задоволително решение. ◆ Тази играчка-люлка от черупката на кокосов орех може лесно да се привлече вниманието на любимата си птица, като папагали зает, активен, по-объркваща и по-весели.Намаляване на агресията и самота птиците. ◆ Всички видове домашни птици обичат да кълват, хапане, кромсать, грижи и лазать и аксесоари, играчки, изработени от нетоксични материали, които са безопасни за клевания птици. ◆ За размери 15,7 см в дължина, тегло 0,65 кг. ◆ Тази играчка за птици е подходящ за всички видове птици като папагали, какаду, слънчеви шишарки, кайки, неразлучники, вьюрки, което се канарче и т., Тази играчка-папагал - чудесен подарък за приятели-птиците. ◆ Услуга : Ако имате някакви въпроси или недоволство този продукт, моля, изпратете ни имейл, и ние ще ви дадем задоволително решение.Това е колоритен играчка-люлка за птици, която може лесно да се привлече вниманието на любимата си птица, тя може да се скъса, да хапе, хапе, повишаване на физическа и емоционална активност на птиците и ви дари спокойствие.Стойността на тази играчка е да се стимулира птиците инстинкт за получаване на храна, тя отговаря на естественото желание птици залъгва, кромсать и да унищожи предмети.