Калъф за предна камера на телефона EYSOFT, Калъф за уеб камера, Съвместима с iPhone 14Pro, iPhone 14 Pro Max, Защитава поверителността и сигурността, не засягат Face ID, 2 опаковки-Сребъ?
  • New

Калъф за предна камера на телефона EYSOFT, Калъф за уеб камера, Съвместима с iPhone 14Pro, iPhone 14 Pro Max, Защитава поверителността

BGN 6.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Ефективна защита] Поверителността и сигурността са много важни в цифров живот, покриване на уеб-камерата може да се осигури защита на неприкосновеността на личния живот и сигурността на имуществото, предотвратяване на потенциални хакериМожете да управлявате съдържанието на видеодисплея по всяко време, наслаждавайки се на каса на цифрова мрежа живот. [Съвместимост] Съвместим с i Phone 14 Pro, i Phone 14 Pro Max. не влияе на нормалното функциониране на снимки и видео, може да предотврати появата на драскотини или износване.Моля, уверете се, че вашият телефон съответства на тази серия. [Не влияе на разпознаването на лицата] i Phone не използва камера за идентифициране на лицето.Всъщност той използва инфрачервена радиация, която се намира точно до камерата.Това ново изобретение е малък, полезен инструмент.След като инсталирате на телефона си, дори ако държите на плъзгача затворена, това няма да се отрази на разпознаване на лица. [Лекота на инсталиране на] не сложни операции, просто отлепете задната лента и выровняйте камера, наклейте на него продукт и плътно прижимайте повече от 20 секунди.Покриване на уеб-камерата може да се движи, за да защити потребителя от употреба.Този калъф за фотоапарат може да защити личния живот на едно движение на пръста.Изработен е от висококачествена пластмаса, лек, но здрав.Трайно лепило за обратна страна, която не е лесно отвалить. [Вашето удовлетворение е важно] Ние наистина ценим всеки напълно удовлетворенного на клиента, и ако не сте доволни от нашия продукт, просто ни кажете, и вие ще получите от нас удовлетворенный отговор.