Yifnny Звездата на Давид Верижки и Колиета, Хексаграм Верижки И Колиета Меган Звездата на Давид Висулка Веригата И Колие 18 Карата Златно Въже Верига от Неръждаема Сто?
  • New

Yifnny Звездата на Давид Верижки и Колиета, Хексаграм Верижки И Колиета Меган Звездата на Давид Висулка Веригата И Колие 18

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

⭐ УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : Това колие със звездата на Давид символизира, че Бог управлява вселената и ни предпазва от всички шест посоки класическа хексаграм, може да се използва не само като еврейския символ, но и като символ на енергия и сила в наши дни. ⭐ МАТЕРИАЛИ : Това е мъжко колие със звездата на Давид, произведено от неръждаема стомана елегантен, но здрава верига с окачване, леко тегло.Висока устойчивост на корозия и хипоалергичен материал, не съдържа олово и никел, мек за кожата, не дразни кожата. ⭐ Размер на продукта : Дължина на веригата : 46 ± 5 см/18 ± 1,96 инча (дължина на веригата се регулира) размерът на кулон : 19*14,3 мм/0,74*0,56 инча.Тегло : 3 g, Цвят : златен. ⭐ Най-ДОБРИТЕ подаръци за жените ден, Ден на майката, абитуриентски бал, сватба, годишнина, участието и някаква специална дата за вас.Те ще бъдат много доволни да получите тези звездни подаръци. ⭐ 100% УСЛУГИ : Mailto : 1 х огърлица, 1 х подарък кутия, ако има някакви проблеми с покупката на еврейски бижута, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да решите проблема възможно най-скоро.Потърсете "Yifnny" за по-добра украса.Вашето удовлетворение е нашата безмилостното преследване.