Играчки INOOMP Забавна Играчка с Летенето Диск, Метательная Рамка, Интерактивни Играчки за родители и Деца, Пластмасова Стойка за Летящи Дискове, Интересна Образоват?
  • New

Играчки INOOMP Забавна Играчка с Летенето Диск, Метательная Рамка, Интерактивни Играчки за родители и Деца, Пластмасова Стойка

BGN 38.90

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен е от материал, устойчив и практичноСигурно можете да им се насладите.Този продукт може да се представи като отличен подарък за вашите приятели и близки.Те ще бъдат много щастливи.Тази играчка може да засили чувството между децата. много е хубаво да позволи на детето си да поиграят със своите приятели по време на празниците.Този продукт може ефективно да се развиват спортни способности на детето и приобщать му към занимания със спорт на открито.Този продукт може ефективно да придружава децата и усилват взаимодействието на родителите и на децата.Описание на Този продукт може да се представи като отличен подарък за вашите приятели и близки.Те ще бъдат много щастливи.Изработен е от материал, устойчив и практично.Можете спокойно да използвате.Този продукт може ефективно да придружава децата и усилват взаимодействието на родителите и на децата.Този продукт може ефективно да се развиват спортни способности на детето и приобщать му към занимания със спорт на открито.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : Пластмаса. - Размер : 65x42x42 см / 25,6x16,5x16,5 инча (багажник); отгледа 10х10 см / 3,9x3,9 инча ( ). - Този продукт може да се представи като отличен подарък за вашите приятели и близки.Те ще бъдат много щастливи. - Произведен от материал, трайни в употреба.Сигурно можете да им се насладите. - Този продукт може ефективно да придружава децата и усилват взаимодействието на родителите и на децата. - Този продукт може ефективно да се развиват спортни способности на детето и приобщать му към занимания със спорт на открито. - Тази играчка може да засили чувството между децата. много е хубаво да позволи на детето си да поиграят със своите приятели по време на празниците.- Цвят : Различни цветове.-Размер : 65 X42 виж Предпоставка включва 1 х багажник за летящи дискове (с 1 бр.