Електрическа Помпа SUP Високо налягане Tuomico 20PSI, Преносими Електрически Помпа за гребане - Двуетапен Въздушен Компресор за въздушни Стоящи задвижващ с гребла Сърфов?
  • New

Електрическа Помпа SUP Високо налягане Tuomico 20PSI, Преносими Електрически Помпа за гребане - Двуетапен Въздушен Компресор

BGN 29.24

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Високо налягане : 0-20 паунда на квадратен инчРазход на въздух под високо налягане : 70 л /мин. Ниско налягане : 0,6 кг на квадратен инч.Разход на въздух с ниско налягане : 300 л/мин Напрежение : DC 12 - 14,4 V. Мощност : 110 W номинална. 3 В 1 : Порт за изпомпване под високо налягане, порт за изпомпване под ниско налягане, както и порт за дефлация.Работи бързо : електрически въздушна помпа спестява вашата енергия в сравнение с ръчно въздушно помпа, и той може да надуваться и сдуваться за по-малко време.Автоматично изключване : когато инсталирате значение на натиск, въздушна помпа спира автоматично при достигане на тази стойност, което е наистина удобно.Прегряване на двигателя може да доведе до вътрешни повреди.Моля напълно да се съхранява в хладилник въздушна помпа в продължение на 30 минути след непрекъсната работа в продължение на 20 минути.Новата функция на Диска помпа Tuomico 3в1 е модернизирана версия на традиционните два етапа въздушна помпа. В допълнение към дупката за изпомпване под високо налягане (0-20 паунда на квадратен инч, 70 л / мин) и дупката за дефлация, той също е снабден с отвор за изпомпване под ниско налягане (максимум 0,6 паунда на квадратен инч е 280 л / мин.) за надуваеми матраци и топки за йога.Функция за автоматично спиране на Помпата Tuomico sup за диска на борда има 2 въздушни отвори - за изпомпване и дефлация.Усъвършенстване на системата за изпомпване позволява по-бързо помпане или да се разкарам вашите продукти.Обхват на подкрепа налягане : 0-20 паунда на квадратен инч, точност 0,01 паунда/кв.Спира автоматично при достигане на целта налягане.Монитор в реално време с LCD екран - Вграден цифров дисплей и мониторинг на налягането в реално време, ви позволяват да зададете целта натиск и да контролира налягането в реално време. маркуч с дължина 3,6 метра дава възможност за по-лесно надуване и да се разкарам си надуваеми изделия.Точков източник на захранване dc 12-надуваем помпа за високо налягане Tuomico sup поддържа 110 W, гнездото на запалката dc 12 v може да се свърже към вашия автомобил за получаване на храна е пряко, която е удобна за пътуване и за използване на открито. Универсален въздушен компресор -Електрическа помпа Tuomico isup идва с 7 приложения, подходящи за надуваема дъска, надуваеми лодки, каяци, плувки, на плувка, басейн за водни спортове, в матрак, топка за йога, пръстени за плуване и т.