LQX Набор от Аксесоари за коса за момичета, Щипки за Коса, Панделки за Момичета, Завязки за Коса, Щипки за коса, Притежател на cauda equina, 18 бр. (Светло розов)
  • New

LQX Набор от Аксесоари за коса за момичета, Щипки за Коса, Панделки за Момичета, Завязки за Коса, Щипки за коса, Притежател

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

(Мек материал) Панделки за коса за момиченца, изработени от красива лента и меки тъкани, устойчиви и леки, уникален дизайн banta / цвете, ще направи вашите очарователни момичета (Безопасни и здрави) да Не увреждат косата-Висока еластичност, нескользящие, със средна дължина, изключително меки, не е лесно отваливаются, аксесоари за коса за момичета, подходящи за обем на косата момичета-бебето. (Дизайн за момичета) Аксесоари за коса за момичета, специално предназначени за момичета на повечето възрасти и подходящи за всеки повод. (Идеален подарък) Тези щипки за коса за момичета - идеален подарък лък, за всеки случай!Рождени Дни, Коледа и др.Лесно фиксиране на косата, облекло, шапки повязках, шапки, сумочках, обувки и т."Зъбите на алигатора" затягане не му дават да се промъкнат. ? Пратката включва : Въже за глава x 6 + щипки за коса x 9 + Скоба за захващане x 2 + Каишка за съхранение x 1 + кутия x 1. Вид единица за измерване : унция.Щипки за коса за момичета, лъкове, превръзка на главата, шнола за коса, лента, комплект аксесоари за коса, 18 бр. Стил : Красиви лъкове, мода Материал : Лента, плат Характеристики : Лък, цвете, мультистильный, прекрасен, модерен прическа, шнола за коса Размер : показан е като на снимката Размер на кутията : 17*12,5*5 см (прибл.) Забележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Пратката включва : въже за главата * 6 + шнола за коса * 9 + скоба за захващане * 2 + каишка за съхранение * 1 + подарък кутия * 1.