PHO PK-L2312U PK-L2312UP Истински Оригиналната работа на смени крушка/Лампа с корпус за проектор JVC DLA-RS46U DLA-RS48U DLA-RS4810 (OEM Ushio Bulb)
  • New

PHO PK-L2312U PK-L2312UP Истински Оригиналната работа на смени крушка/Лампа с корпус за проектор JVC DLA-RS46U DLA-RS48U

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

PHO използва само оригинални лампи от OEM-производителитеКорпус лампи PHO изработени от здрави материали и са подходящо съответства на вашата кола.Лампа тествана за съответствие на оригиналните стандарти за качество и производителност на производителя.Отлична яркост при силно осветление. срокът на служба в 3 пъти повече от икономичните лампи. Гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни. Гаранция за 240 дни.Купи с увереност.Гаранция за качество PHO използва само оригинални лампи от OEM-производителите.Корпус лампи PHO изработени от здрави материали и са подходящо съответства на вашата кола.Лампа тествана за съответствие на оригиналните стандарти за качество и производителност на производителя.Отлична яркост при силно осветление. срокът на служба в 3 пъти повече от икономичните лампи.Гаранция 30 дни Гаранция за връщане на парите. Гаранция за 240 дни.Купи с увереност.