Титуляр Сешоар за Сверхзвукового Сешоар Дайсън, за Дайсън Airwrap Styler Организатор на срока За Съхраняване на 2в1 Стенни Поставка Подходяща За Къдрене Дифузер Две Дюзи ?
  • New

Титуляр Сешоар за Сверхзвукового Сешоар Дайсън, за Дайсън Airwrap Styler Организатор на срока За Съхраняване на 2в1 Стенни Поставка

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Перфектен органайзер] Държач за сешоар Land Hope идеален за стайлера Дайсън Airwrap Styler и набор от свръхзвукови фенов Долната част е с магнитен и постоянно държи дифузьор и 2 накрайник с лекота.(Продава се само на притежателя, сешоар и маши в комплекта не са включени). [По-голям капацитет за съхранение] конструкция "2 в 1", дюзи за горната част на тавата, подходящи за 2 бъчви и 2 четки.Дръжте всички аксесоари на леснодостъпно място, далеч от чужди тела. [Пробиване не се изисква] Наличието на лепенка дава възможност за лесно инсталиране на чиста и гладка повърхност на стените. [Защита от надраскване и перекручивания] Гумени облицовки за держателе сушилни, 3 гладка бразда и кабелен кука осигуряват безопасно и удобно съхранение на сушилни. [Антикоррозийный и издръжлив] Издръжлив материал от неръждаема стомана лесно деформират дори при голямо натоварване.Перфектен органайзер - Долната част на магнитно и постоянно държи дифузьор и 2 накрайник с лекота.Голям капацитет за съхранение - конструкция "2 в 1", дюзи за горната част на тавата, подходящи за 2 бъчви и 2 четки.Пробиване не се изисква наличието на лепенка дава възможност за лесно инсталиране на чиста и гладка повърхност на стените.Идеален подарък за вашите семейства и приятели - универсален и стилен. стенен притежателите на премиум-клас ще се превърне в идеален подарък за. честването на празници, на рождени дни, сватби и много други толкова прекрасни събития.