Плочки Cobblestone Backsplash Peel and Stick Flooe, Калници за кухня, Vinyl Плочки за душ, Опаковка от 10,12 x12, 9,7 кв. фута.
  • New

Плочки Cobblestone Backsplash Peel and Stick Flooe, Калници за кухня, Vinyl Плочки за душ, Опаковка от 10,12 x12, 9,7 кв. фута.

BGN 12.60

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Многофункционална и лесна за използване】 теракот cobblestone backing peeling от 10 теми - универсален и практичен продукт, който може да даде кухнята и душ модата и модерността 【Достатъчно покритие】 Всяка плочка с размери 12 на 12 инча (30 cm x 30 cm x 2 mm) осигурява достатъчно покритие за всеки проект.В комплекта са включени 10 плочки, което го прави идеален както за малки, така и за големи проекти. 【Здрав и водоустойчив】 теракот cobblestone с панти на задната преграда е направена от висококачествен винил материал, който е траен, водоустойчив и лесен за почистване.Дизайнът му е от едро смляно брашно придава изтънченост и елегантност във всеки пространството, чрез допълване на различни стилове интериор. 【Прост процес на инсталиране на】Процеса на инсталиране е прост и ясен, за него не се изискват специални умения или инструменти.Плочки самозалепващи, така че те могат лесно да прибират без допълнително лепило или фугиране шевове.Функция отклеивания и залепване позволява лесно да се движат плочките, а също така лесно да ги премахнете, без да причини щети и няма да остави следи. 【Мултифункционален практично решение】 Подови плочки с отклеивающейся задната преграда cobblestone може да се използва за гърба и стените на душа (не се използва на пода).Това е универсално и практично решение за подобряване на външния вид на всяко помещение.Водоустойчив го прави идеален за бани и кухни, както и здрава конструкция гарантира, че може да се използва в продължение на много години.Като цяло, отклеивание и наклеивание подови плочки на задния панел от едро смляно брашно - това е един модерен и достъпен начин за актуализиране и трансформира всяко пространство.Теракот cobblestone backing peeling от 10 части - това е един многофункционален и лесен за използване продукт, който е много подходящ за даване на модности кухнята и душ кабина.Размерът е 12 инча на 12 инча (30 cm x 30 cm x 2 mm).Всяка плочка осигурява достатъчно покритие.В комплекта са включени 10 плочки е, че е идеален както за малки, така и за големи проекти.