Играчки за птици LEEVUS, Клетка за Домашни Любимци, Играчки за Папагали, Висящи Играчки за Дъвчене Птици, Огледало с Камбана за Папагал, с 2 бр.
  • New

Играчки за птици LEEVUS, Клетка за Домашни Любимци, Играчки за Папагали, Висящи Играчки за Дъвчене Птици, Огледало

BGN 13.87

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Безопасни за птиците материали ще осигури на вашия домашен любимец психическо и физическо благосъстояниеОгледала в птичи клетки са изработени от акрил, така че те не разобьются дори при падане от височина.Ярко раскрашенная забавни, стилни нюанси, тази сладка и вълнуваща играчка за домашни птици ще се превърне в атрактивно допълнение към всяка клетка птици.Дайте на своите домашни птичкам играчка-лакомство и се забавлявай се с часове, наблюдавайки как те играят.Отличен за папагали от среден и малък размер, попугайчиков, гълъби и други птици с подобни размери.Безопасни за птиците материали ще осигури на вашия домашен любимец психическо и физическо благосъстояние.Огледала в птичи клетки са изработени от акрил, така че те не разобьются дори при падане от височина.Ярко раскрашенная забавни, стилни нюанси, тази сладка и вълнуваща играчка за домашни птици ще се превърне в атрактивно допълнение към всяка клетка птици.Дайте на своите домашни птичкам играчка-лакомство и се забавлявай се с часове, наблюдавайки как те играят.Отличен за папагали от среден и малък размер, попугайчиков, гълъби и други птици с подобни размери.Параметри : Тип : Играчка за котки Материал : метал, акрил Цвят : многоцветен Размери : приблизително 22 см x 5 см/8.97in Опаковка включва : 2 x играчка за птици Забележка : Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Type:
Cat toy
Material:
Metal,Arcylic
Color:
Colorful
Size:
app.22cmx5cm/8.66inx1.97in
Package includes:
2 x Bird toy
Note:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :