Автомобилно Планина за таблет ibasenice, Метална Поставка за мобилен телефон, Универсална стойка за таблет, Многофункционален Настолен Скоба за телефон, подкрепа теле?
  • New

Автомобилно Планина за таблет ibasenice, Метална Поставка за мобилен телефон, Универсална стойка за таблет, Многофункционален

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Чудесен помощник за задържане на вашия мобилен телефон, което е удобно за тези, които искат да гледат филми, когато той свободни ръцеИдеален за използване като подарък за вашите приятели, колеги, това им хареса.Целият външен вид на продукта е проста и е щедър.Може да се използва за дома, офиса, търговски център, кафене, удобства и т. Висококачествени материали и изящна изработка, издръжлив и здрав за дълго време.Чудесен помощник за задържане на вашия мобилен телефон, което е удобно за тези, които искат да гледат филми, когато той свободни ръце.Идеален за използване като подарък за вашите приятели, колеги, това им хареса.Целият външен вид на продукта е проста и е щедър.Може да се използва за дома, офиса, търговски център, кафене, удобства и т. Висококачествени материали и изящна изработка, издръжлив и здрав за дълго време.Описание за Метална поставка за мобилен телефон Универсална стойка за таблет Многофункционален настолен скоба за таблет Поддръжка на смартфон за домашния офис училищна употреба Характеристики - Цвят : черен;- Материал : алуминиева сплав и силикон;- Размер : 16. 93inch;-Висококачествен материал и изящна изработка, здрав и издръжлив дълго време.- Чудесен помощник за задържане на вашия мобилен телефон, което е удобно за тези, които искат да гледат филми, когато той свободни ръце.- Целият външен вид на продукта е проста и щедър.- Идеален за използване като подарък за вашите приятели, колеги, да им се радвате. - Може да се използва за дома, офиса, търговски център, кафене, удобства и т. Предпоставка включва 1 телефонна багажник.