Ведически Ваани Пятиликий Панчмукхи Лорд Баджрангбали, Стенни Рамка С Ароматизиран Панчмукхи Хануман (опаковка от 2 броя)
  • New

Ведически Ваани Пятиликий Панчмукхи Лорд Баджрангбали, Стенни Рамка С Ароматизиран Панчмукхи Хануман (опаковка от 2 броя)

BGN 30.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Размери на рамка : 9,75 (В) х 7 (ш) х 2,25 (дебелина) инча (19 х 17,5 х 5,5 см) прибл Производство : Тя се състои от влакна и красива рамка.Произходът на Панчамукхи Хануман може да се проследи в Рамаяне.Обърната към изток Анджанея дарява на човечеството Ишта Сидхи.Изглед на юг Карала Угравира Нарасимха дарява на човечеството Абхиста Сидхи. [Опаковка на съдържанието] : Рамка Панчмукхи от влакна на Лорд Хануман и тамян : 100 гр.Размери на рамка : 9,75 (В) х 7 (ш) х 2,25 (дебелина) инча (19 х 17,5 х 5,5 см) прибл. Производство : Тя се състои от влакна и красива рамка.Произходът на Панчамукхи Хануман може да се проследи в Рамаяне.Обърната към изток Анджанея дарява на човечеството Ишта Сидхи.Изглед на юг Карала Угравира Нарасимха дарява на човечеството Абхиста Сидхи. [Опаковка на съдържанието] : Рамка Панчмукхи от влакна на Лорд Хануман и тамян : 100 гр.Произходът на Панчамукхи Хануман може да се проследи в Рамаяне.По време на войната между Господ Рамка и Раваной. Ravana се обърна за помощ към Махираванке на царя, Патхалы.Господ Хануман, за да защити Господ Рама и Лакшман, образовал крепост от един в опашката.Махиравана прие облика на Вибишаны и отне Господа Рамката и Лакшман в патхала-локу.Хануман влезе в патхала-локу в търсене на Рамки и Лакшманы, той научил, че за убийството на Махираваны той трябваше да изплати пет лампи, парене в пет различни посоки едновременно, така че той приема формата на Панчамукхи с лица на Хануман, Хаягривы, Нарасимхи, Гаруды и Варахи, отсечен лампи и уби Махиравану.Стойност пет лица Хануман е, както следва : 1. Обърнато към изток лице Анджанея, дарующее човечеството Ишта Сидхи. Карала Угравира Нарасимха, обърната към юг, за да дари на човечеството Абхиста Сидхи. Махавира Garuda, човек, обърнат на запад, дарява на човечеството Сакалу Соубхагью. Обърната към Север Лакшми Вараха дарява на човечеството Дхана Прапти.