2 Бр. Дървена Тоалетка, Тоалетка Резервоара, Овална Тава За Съхранение, Селски Дървени скари, Декоративен Тава Овална Форма, Дървен Държач за Сапун за Дома, Спалня, К?
  • New

2 Бр. Дървена Тоалетка, Тоалетка Резервоара, Овална Тава За Съхранение, Селски Дървени скари, Декоративен Тава Овална Форма,

BGN 6.50

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

2 практичните размери : вие ще получите 2 част на дървената табла rustic в 2 практичните размери, голям - повече от 12 x 7 x 0,79 инча, а малкият - на около 6,9 х 3,7 х 0,75 инча, добре обмислена комбинация ще отговарят на вашите различни нужди в употреба и ще ви позволи да ги поставите на правилните местаОрганизирай нещата : тави за сапун за съдове с фина текстура за кухненските шкафове са повдигна край, за да си неща не са падали, и те са идеални за съхранение и организиране на различни малки предмети, за да направи вашата стая чист и подреден, така че те също могат да служат подносами за баня, бачками за тоалетна, подносами за тоалетна масичка, подносами за бижута растения, подносами за нощни тумбочек, подносами за масички и много други.Лесно се съчетава : дървена препарат за съдове, изпълнена в ретро и непринуден стил, може добре да се комбинира с различни стилове на дизайн на стаята, като съвременен стил фермерска стил, ретро стил, и може да поставите в кухнята, в банята, на тоалетката кафе, офис, кабинет, дневна и т., за да ви осигури голямо удобство.Прости грижи : изработени от качествено дърво павловнии, тоалетки за баня се различават здравина, надеждност и възможност за многократно използване. Те са боядисани водоустойчив покритие, което улеснява грижи за тях. При замърсяване можете да изтрива ги с влажна кърпа или неутрална с вода и сапун. Не забравяйте напълно, подсушете ги след миене.Разумен избор за подарък : тави за баня, за плотове са декоративно и полезно допълнение към стаята, което ги прави разумен избор за подарък за вашите приятели, роднини, колеги, съседи и много други на housewarming, булчински душ, коледни партита или други подходящи събития.Характеристики : Дървен поднос за кухненски шкафове се различава надеждно качество и ретро-стил, при броя съхраняването той ще ви дълго време.