Комбинираната Клещи VANJOIN Linesman, Професионални 8-инчови Джанти Клещи, Multitools с един Гаечен ключ, Устройство за Източване на тел, Клещи за Раздавливания, Функция за нави?
  • New

Комбинираната Клещи VANJOIN Linesman, Професионални 8-инчови Джанти Клещи, Multitools с един Гаечен ключ, Устройство за Източване

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Препоръчва се да се нанесе защитно масло на космическия нож след употреба, за да се удължи време на употребаОрганично масло ще се преливат чрез край на връзката, че е нормално, което прави работата на инструмента по плавна и предпазва инструменти, просто го избършете с кърпа. 【Професионални комбинирани клещи】Клещи Linesman може да се използва като устройство за източване на кабели, страничната машина за тел, клещи за раздавливания и гаечен ключ. 【Висококачествен материал и изработка】 Нашите многофункционални клещи изработени от висококачествена хромованадиевой стомана и общата устойчивост на топлина, което увеличава твърдостта на клещи и ви позволява да ги използвате много дълго време. 【Спестяване на пространство и удобство за носене 】 Можете да получите поне 5 различни функции, ако получавате нашите комбинираната клещи, когато имате нужда от нещо за да оздравее, трябва само да вземат със себе си ръчен инструмент за задоволяване на търсенето. 【Противоскользящий и хуманен дизайн】 Обтекаемая дръжката е нескользящий фигура, която облегает огъване на дланта на ръката, което намалява умората и предотвратява подхлъзване по време на употреба. 【Топли уши】 На кръстовището ще бъде малък преливане на смазочно масло, което е нормално, че може да свърши работата на инструмент за по-гладко и защита на инструменти, просто го избършете с кърпа.И се препоръчва да се нанесе защитно масло на космическия нож след употреба, за да се удължи време на употреба. 【Професионални комбинирани клещи】Клещи Linesman може да се използва като устройство за източване на кабели, страничната машина за тел, клещи за раздавливания и гаечен ключ. 【Висококачествен материал и изработка】 Нашите многофункционални клещи изработени от висококачествена хромованадиевой стомана и общата устойчивост на топлина, което увеличава твърдостта на клещи и ви позволява да ги използвате много дълго време. 【Спестяване на пространство и удобство за носене 】 Можете да получите поне 5 различни функции, ако получавате нашите комбинираната клещи, когато имате нужда от нещо за да оздравее, трябва само да вземат със себе си ръчен инструмент за задоволяване на търсенето.