Организаторите на Тенджери и Тигани pensar за кабинет, Регулируема Поставка-Органайзер за Тенджери под Шкаф, Органайзер за Тенджери с 8 Нива и по 3 начина Направи си са?
  • New

Организаторите на Тенджери и Тигани pensar за кабинет, Регулируема Поставка-Органайзер за Тенджери под Шкаф, Органайзер за

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

√ [Регулируеми нива на] : Този органайзер за тигани се предлага с осем регулируеми нива, което позволява да се инсталира органайзер за тигани, в съответствие с размера на вашите тенджери и тиганиНезависимо от размера на вашите саксии, те с лекота се вписват в този органайзер за саксии. √ [3 метода "Направи си сам"] : Тази кухненски часова има 3 метода "направи си сам" за настраиваемого на производство.Можете да инсталирате осем нива от двете страни или просто да инсталирате четири нива с една ръка, което ще ви позволи да изградите по ваш вкус, без значение дали искате сложете го или го оставете да престои.Това е перфектният органайзер за плотове, за обща организация на кухня и съхранение на неща. √ [Лесен монтаж] : Инсталиране и монтаж на този организатор за саксии е изненадващо лесен и отнема само няколко минути.Всички необходими подробности организатор за склада вече са в кутия, която елиминира нуждата от допълнителни инструменти. √ [ Здрава конструкция] : Този органайзер за съдове изработена от ултра силна желязо, който е също толкова здрава, колкото и элегантен благодарение на треугольному дизайн, което го прави по-устойчив и намалява вероятността от падане.Тя беше покрита с черна аэрозольной боя, която прави стойка за капака на тигана е по-устойчива на корозия. √[U-образна канавка с неплъзгащи силиконовата подложка] U-образно нагънат дизайн на тази подложка за саксии и нескользящая силиконова подплата работят ръка за ръка един с друг, сигурно задръжте капаци на тенджери място. √ [Регулируеми нива на] : Този органайзер за тигани се предлага с осем регулируеми нива, което позволява да се инсталира органайзер за тигани, в съответствие с размера на вашите тенджери и тигани.Независимо от размера на вашите саксии, те с лекота се вписват в този органайзер за саксии. √ [3 метода "Направи си сам"] : Тази кухненски часова има 3 метода "направи си сам" за настраиваемого на производство.