DBYLXMN Скоба За съхранение на дрехи В сгънат вид, Куки-Закачалки, Мантел Чорапи, 4 Броя, Държачи за Чорапи, Организаторите за прибиране на реколтата, Съхранение на Възг?
  • New

DBYLXMN Скоба За съхранение на дрехи В сгънат вид, Куки-Закачалки, Мантел Чорапи, 4 Броя, Държачи за Чорапи, Организаторите за

BGN 45.06

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Широко приложение : Държачи за отглеждане широко се използват за окачване на отглеждане на каминную дъска, създавайки празнична атмосфера, може да се използва за съхранение на чанти в ежедневието си Дизайн : най-Горния диск куката е нескользящую конструкция, той не се плъзга и не уврежда повърхността; Той може да издържа 10 килограма, можете да попълните своите чорапи множество подаръци. 4 × Държачи за чорапи. Материал : Тези държачи за чорапи, изработени от сплав, мек и дълготраен, лесно се поддават на корозия, и можете да ги използвате в продължение на дълго време. Размер : 10 х 7 см, Кутии за съхранение с рафтове Кошница за съхранение на Завивки, Домашен органайзер Малки сгъваеми кутии за съхранение на Кутии за съхранение в гардероба, Чекмеджета за съхранение под леглото Стойка за обувки на Високи кутии за съхранение.Широко приложение : Държачи за отглеждане широко се използват за окачване на отглеждане на каминную дъска, създавайки празнична атмосфера, може да се използва за съхранение на чанти в ежедневието си. Дизайн : най-Горния диск куката е нескользящую конструкция, той не се плъзга и не уврежда повърхността; Той може да издържа 10 килограма, можете да попълните своите чорапи множество подаръци. 4 × Държачи за чорапи. Материал : Тези държачи за чорапи, изработени от сплав, мек и дълготраен, лесно се поддават на корозия, и можете да ги използвате в продължение на дълго време. Размер : 10 х 7 см, Кутии за съхранение с рафтове Кошница за съхранение на Завивки, Домашен органайзер Малки сгъваеми кутии за съхранение на Кутии за съхранение в гардероба, Чекмеджета за съхранение под леглото Стойка за обувки на Високи кутии за съхранение.Скоба за съхранение на дрехи в сгънат вид, куки-закачалки, мантел чорапи, 4 броя, държачи за чорапи, домакинство, могат да издържат на £ 10, можете да попълните своите чорапи множество подаръци.