Шкаф за съхранение на Hcman 67 H Над Тоалетна, срок на годност-Органайзер За Шкаф за Баня С Двойна Врата Над Тоалетна, Стойка за Тоалетна, с Вътрешна Регулируеми рафта и ?
  • New

Шкаф за съхранение на Hcman 67 H Над Тоалетна, срок на годност-Органайзер За Шкаф за Баня С Двойна Врата Над Тоалетна, Стойка

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Стилен и издръжлив】 е Изработен от висококачествен МДФ, е здрава и стабилнаЕкологично чиста лачена повърхността е гладка на пипане, водоустойчив и влага, което го прави идеален за употреба във влажни помещения баня.Този бял шкаф за тоалетни има прост силует с формованной плота под формата на короната, 2 врати с щори и с хромирани дръжки, придающими на вашата баня, модерен и елегантен външен вид. 【Върху дизайна на тоалетната чиния】 Поставянето на този тоалетна шкафчето в банята ще освободи място в банята за съхранение на различни аксесоари за баня и всички видове всячины.Практичен дизайн над тоалетна създава допълнително пространство за съхранение при едновременно пестене на място в банята. 【Достатъчно място за съхранение на】Шкаф за съхранение на над тоалетната е оборудвана като отворен рафт, така и на скрита капацитет за съхранение, което ви осигурява достатъчно пространство за съхранение.Вътре в гардероба има регулируем рафт, която може да се регулира в 3 позиции, в зависимост от вашите гъвкави нужди, и по време на съхранение.Чудесно за съхранение на тоалетна хартия, парфюми, свещи, хавлии и много други. 【Е съвместим с повечето тоалетни】размери на шкафа за съхранение на над тоалетна представляват 23,62 инча (Ш) x 7,17 инча (Г) x 67,32 инча (В), долният рафт се намира на надморска височина 33,1 инча от пода, че отговаря на повечето казанчета стандартна височина. 【Лесен монтаж】 Всички части и аксесоари на шкафа над тоалетна номерирани за улеснение за идентификация.Подробни инструкции са включени в комплекта, просто трябва да го събере стъпка по стъпка, той е идеален за съхранение в тоалетката гардероба. 【Стилен и издръжлив】 е Изработен от висококачествен МДФ, е здрава и стабилна.Екологично чиста лачена повърхността е гладка на пипане, водоустойчив и влага, което го прави идеален за употреба във влажни помещения баня.Този бял шкаф за тоалетни има прост силует с формованной плота под формата на короната, 2 врати с щори и с хромирани дръжки, придающими на вашата баня, модерен и елегантен външен вид. 【Върху дизайна на тоалетната чиния】 Поставянето на този тоалетна шкафчето в банята ще освободи място в банята за съхранение на различни аксесоари за баня и всички видове всячины.Практичен дизайн над тоалетна създава допълнително пространство за съхранение при едновременно пестене на място в банята. 【Достатъчно място за съхранение на】Шкаф за съхранение на над тоалетната е оборудвана като отворен рафт, така и на скрита капацитет за съхранение, което ви осигурява достатъчно пространство за съхранение.