Течна Червило с Матови Винил с Мастило, Мек Мат Крем За устни, Гланц за устни, Устойчива на Мат Течна Червило, Водонепроницаемое петно За устни, Лека Антипригарная ч?
  • New

Течна Червило с Матови Винил с Мастило, Мек Мат Крем За устни, Гланц за устни, Устойчива на Мат Течна Червило, Водонепроницаемое

BGN 2.79

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【Течни червила с винил с мастило-наситен цвят】? : Нова цветна matte течна червило е на разположение на 8-популярни и забавни цветове, от телесен до розово-червени преходи, винаги има един плътен гланц за устни, който ви хареса❗❗❗Важна забележка : Тази матово червило е леко пикантен нюанс на устните, освежаващо и не-лепкава, натурална формула, бъдете сигурни в употреба. ?【Социална картичка】 : ? Нашата нова матова течна червило 8 цветя в чаша с незалепващо покритие, което не избледнява, леко се нанася и се поставя за една техника, за да покрие устните си.Мат течна червило Рибка ink различен гъвкава формула, е высокопигментированные цветове, а също може да бъде смесена с други цветя, за да създаде перфектния и нов сексуален грим устни.Направете си гореща, секси устните социална пощенска картичка!. ?【Ультраводостойкая и натурална формула】? : Хидратиращ и устойчива matte течна червило за устни, богата естествена и органична формула, лека, свежа, мека и гладка крем текстура.?Мат течна червило с водоустойчива повърхност с незалепващо покритие, кажете сбогом на неловкостью очаквайки следобедните срещи, без омразните ви аромати, устойчиви на продължително носенето-не размазывается и не понася, сигурно определя цвета на устните. ?【Перфектния подарък и никога не жестокост】? : матова течни червила във формата на паста за зъби е подходяща за всички места.Той е сладък, малък, новост и за него е забавно да се гледа.Цвят matte течна червило е идеален като празничен подарък за вашата любима, сестра, майка, приятелка, дъщеря и т. Всички стоки в нашия магазин не са тествани върху малки животни и никога не са насилници. ?【Искрена и удобно в переноске 】? : Матова течни червила във формата на паста за зъби е с необичаен външен вид, малка и елегантна, тя е лесно за носене, водоустойчива матово червило е задължителна за пътуване.