Инструмент за Изравняване на Тениски, Линийка За Тениски, Линия За Печат върху Тениска, Линийка за Тениски, Употреба За Настаняване на Тениски, Линийка за Шиене
  • New

Инструмент за Изравняване на Тениски, Линийка За Тениски, Линия За Печат върху Тениска, Линийка за Тениски,

BGN 6.07

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Универсална гама от размери : голяма линия за изравняване на тениски размер на 15,9 x 5 инча осигурява гъвкавост при премахване на винил за възрастни и младежки размери (XS / S / M / L / XL) и различни видове ризиИдеален за аксесоари Cricut. Лекота на използване от две страни : Обратими инструмент за изравняване на тениски идва с възможност за използване и от двете страни за максимално контрастирования цветна линия, както на светла, така и на тъмен фон тениски.Специална употреба и линия на окото : шаблон рамо и допълнителна линия мрежа позволяват бързо и точно центриране на рисунки върху тениски всеки път.Идеалният инструмент за измерване за сублимационного винил и печат на ризи.Направи си сам СВОЯ тениска : вие можете сами да създават дрехи за семейството и приятелите си с помощта на тези инструменти за изравняване на линия.Той е идеален за създаване на всички видове тениски.Това ви носи много удобство за ръчна работа, спестява време и енергия, показва вашата любов към вашето семейство.Това е и идеален подарък за начинаещи, така и професионални шивачи.Материал премиум-клас : За разлика от акрил материал, тази линия за тениска е направена от висококачествен PVC, който е мек и не се чупи. малък размер и леко тегло позволи лесно да носите със себе си. Като водеща линия за тениски, линия за измерване на яката с кръгло деколте, линия за изравняване на тениски, линия за изравняване на намаляване на дрехи и т. Тази линия за инструменти ясна, лесно, дебелина 0,1 инча, нанася постепенно, без загуба на боя, различни размери. Размери на железопътни линии, включително за възрастни и младежки, са подходящи за вашите дизайни за тениски с различни размери. Цифри и маркери са ясно изобразени на скалата, която се чете лесно и да се признае, и то трайна благодарение на UV-печат на нагревателя.

Item Type:
T-Shirt Ruler
Material:
PVC
Color:
As shown in the picture
Product Size:
Approx. 40.5x12.7cm / 15.9x5.0in
Mouth Diameter:
Approx.15.1cm / 5.9in
Weight:
Approx. 74g / 2.6oz
Package List:
1 x T-Shirt Ruler:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: