VINGVO Детска Помещение Детска Помещение Забавни Игри Симпатичен Външен Вид 2,0-инчов Екран за училище (жълт)
  • New

VINGVO Детска Помещение Детска Помещение Забавни Игри Симпатичен Външен Вид 2,0-инчов Екран за училище (жълт)

BGN 22.61

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Снимка на голям главата : С помощта на този детски фотоапарат с участието на голям главата децата могат да правят снимки и да оставят прекрасни снимки със семейството или с приятелиПълноцветен дисплей : full color 2,0-инчов дисплей, задна камера с мощност 2000 Вата, с функция за автоматично фокусиране - първата стъпка за талантливи фотографи.Симпатичен външен вид : Тази мини цифров фотоапарат изглежда сладък и колоритен, така че децата могат да се забавляват самостоятелно снимане и записване на ясни и красиви моменти, за момчета или момичета.Добре обмислен дизайн : Удароустойчив корпус осигурява ефективна защита от падане, с трайни шнурком, удобно переноске, предназначен за носене на детска мини-камерата на врата си.Подарък за деца : Напишете щастлив живот и дайте на детето си е весело детство.Може да се използва като подарък за началото на новата учебна година за вашето дете.Също така може да се използва като подарък за рожден ден, на нова година с нови изненади. Симпатичен външен вид : Тази мини цифров фотоапарат изглежда сладък и колоритен, така че децата могат да се забавляват самостоятелно снимане и записване на ясни и красиви моменти, за момчета или момичета. Пълноцветен дисплей : full color 2,0-инчов дисплей, задна камера с мощност 2000 Вата, с функция за автоматично фокусиране, първата стъпка за талантливи фотографи. Забавни игри : Вградени в класически игри, че децата да могат да играят по-забавно всеки ден, поддържане на добро настроение всеки ден, за да привличат децата към употреба, да се забавлявате. Голяма снимка на главата : Тази детска камера с голяма снимка на главата на децата могат да се правят снимки и да оставят прекрасни снимки със семейството или с приятели. Добре обмислен дизайн : Удароустойчив корпус осигурява ефективна защита от падане, с трайни шнурком, лесен за носене, предназначени за деца и монтира мини-камера на врата си. Подарък за деца : напишете щастлив живот и дайте на детето си е весело детство.

Item Type:
Kids Camera
Material:
Plastic, silicone, electronic components
Display size:
2.0 inch
Battery type:
1 Lithium battery 3.7v 600Mah (shipped with built in battery)
Functions:
Photo mode, video mode, large headshot mode, continuous shooting mode, countdown photo, black and white filter, nostalgia filter, emotional filter
Storage:
Memory card, up to 32GB (not included)
Language:
English, Chinese, Japanese, Russian, Korean, etc.
How to Use:
1. USB charging, children's camera with 600mAh high capacity battery, can be charged by rechargeable battery or car USB.:
2. Easy to use, just turn on the key, you can enjoy taking pictures, video and playing games.:
Package List:
1 x Camera:
1 x Instruction Manual:
1 x USB Cable:
1 x Lanyard:
Note:
1. The built in battery cannot be removed and replaced. If damaged, contact service and ask for repair.:
2. The :