DanziX 40 Бр. Златния Държач За карти на Място, Държач за Номера на Сватбена Маса, Държач за Снимка, Поставка за снимки, Клип за Сватбени партита, Душата на Дете (Триъгълн?
  • New

DanziX 40 Бр. Златния Държач За карти на Място, Държач за Номера на Сватбена Маса, Държач за Снимка, Поставка за снимки,

BGN 5.20

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Основан на ценностите ПАКЕТ:Вие ще получите 20 броя за притежателите на карти във формата на триъгълник и 20 броя за притежателите на карти под формата на любов - това е достатъчно, за да може да използва, променя и споделяПодходящ размер : Триъгълни държач за карти е с размери около 2,2x2,3 см / 0,86x0,9 инча и държач за карти във формата на сърце е с размери около 4x3,5 см / 1,6x1,4 инча. НАДЕЖДЕН материал : Материал-превъзходен метал, гъвкав, лесно могат да бъдат планирани на гниене и ръжда, издръжлив и гъвкав, по-добре може да се заключва вашите снимки.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Конструкцията е проста и може да регулира ъгъла на наклона, който е на масата останаха карти с различни размери, или можете да ги използвате за декорация на масата снимки.ПРАКТИЧЕСКА ФУНКЦИЯ : Визитни картички, снимки или стаи може да се постави на притежателя на тези за настолни стаи за гости или на други лица, е лесно да се намерят мястото си и да се избегне твърде много хаос на сцената. 20 * Триъгълни държач за карти. 20 * Държач за карти във формата на сърце. Размер : Триъгълни държач за карти : 2,2x2,3 см /0,86x0,9 инча. Държач за карти във формата на сърце : 4x3,5 см / 1,6x1,4 инча. Материал : метал.