Custom4U Персонални Обтегач за обувки, 2 бр. Златни/Черни/Декорация от Неръждаема Стомана, Ключодържател в съвсем малък, Табелка с име/Инициали с Монограм, закачалки за ?
  • New

Custom4U Персонални Обтегач за обувки, 2 бр. Златни/Черни/Декорация от Неръждаема Стомана, Ключодържател в съвсем малък, Табелка

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Добре дошли в Custom4 U, водещ онлайн магазин за подаръци, специализиран за персонализирани подаръциБезплатна гравиране.Задължително използвайте правилните главни букви във всички разходи.Започнете с натискане на бутон "Персонализиране сега".Изберете желания шрифт.Въведете текст / Букви. ??[Индивидуален ключодържател в съвсем малък] Персонални обтегач на съвсем малък, с името или смислено текст. перфектните аксесоари, за да се подчертае вашата индивидуалност с помощта на този специален ключодържател с имената на табелка в ежедневието си обувки!Този обичай завързана чар и може да стане ваш собствен огърлица.Идеалния персонализиран подарък за него или нея. ?[МАТЕРИАЛ с високо качество полиране уверете се, че цвета ще продължи дълго и не выцветет. ✍[КАК да се създаде ДАНТЕЛЕНИ ОКАЧВАНЕ]① Започнете с бутон "Персонализиране сега" -② Въведете инициали / букви-③ -Добавяне в количката. ?[Персонализирани подаръци, за мъже или жени] Персонализирани ключодържатели дантела прозорци в кутия за подарък, идеален подарък за вашия баща, майка, съпруг, съпруга, син, дъщеря, брат, сестра, приятелка, гадже, най-добрият приятел на младоженеца и на други хора, които сте обичали.Подарък за специални поводи : Ден на бащата, Ден на Св. Валентин, Годишнина, Годеж, рожден Ден, Сватба, Коледа, Нова година, Деня на благодарността. ? [Време за доставка И услуги] Ключодържатели за връзки с надпис, прикрепен към ковчега за бижута и полировальной салфетка, ще бъдат изпратени в рамките на 2 дни!Стандартното време за доставка е около 7-15 дни.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се получи красиво малко нещо с такава точност, както бихме искали.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от някаква помощ.Ние задължително ще ви помогнем с нашия богат опит!.Обичай украса позволяват на хората ярко изразят своята любов и индивидуалност с помощта на специални снимки, отпечатъци и символи.С основни продукта, с празен повърхността на всеки може да се превърне в магически дизайнер - придаване на всяка желания от вас стил : елегантен / младежки / стилен / ретро / пънк / сладък / casual.Персонализирайте своята уникална продукт, за да запомни някои характерни моменти!. Професионални персонални бижута.Имаме различни бижута, сребро 925 проба с позлатени с 18 карата.Можете свободно да се изрежат думите, като име, цифри или поставите собствената си снимка, персонални декорации означава много за всички, те са от изключително значение за вас.Професионална декорация ще стане хубав подарък за любим човек. Ние сме специализирани в : -. -Обичай ключодържатели дантела прозорци.