Калъф Bayelon за iPhone 12 Mini, една Чанта-портфейл от естествена кожа, [2в1], Свалящ се флип-надолу капака на магнитна основа с отделения за карти, поставка за крака, който е Съ
  • New

Калъф Bayelon за iPhone 12 Mini, една Чанта-портфейл от естествена кожа, [2в1], Свалящ се флип-надолу капака

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? [МАТЕРИАЛ] :
Изработена ръчно от висококачествена естествена кожа, която с течение на времето, елегантно состарится, образуващи уникален патинаВашият калъф Bayelon с течение на времето, ще изглежда още по-добре, защото ще го носят така, както вие го носите в себе си.Ние предлагаме ненадминат лукс, в комбинация със защитата. ? [2 в 1 И функция влакчета] :
Калъф бутона и подвижна чанта-портфейл.В чантата има 4 отделения за кредитни карти и един брой за пари в брой.Ние също имаме функция stand, и с нейна помощ вие винаги готови да се присъединят към онлайн срещи или просто гледам на видео. ? [РАЗМЕР] :
Разработен специално за ✅ i Phone 12 Mini (5.4 ") за достъп до всички портове и бутони. ? [БЕЗЖИЧНО зарядно устройство] :
Калъф-бравата е идеална за всеки безжичен зарядното устройство. ? [ЗАЩИТА] :
Противоударная гумена кант покрива всички ъгли. ? [Чудесен подарък] : Чудесен подарък за приятел, на работа, на любимия, на Деня на Свети Валентин, рожден ден, Коледа и Нова година.Това ще ви позволи винаги да носите със себе си документ за самоличност и кредитна карта, дебитна карта и пари в брой.Продукти Bayelon са ръчно изработени от висококачествена естествена кожа.Тя е изработена от най-горния слой на волска кожа и включва всички естествени влакна.Изделия от естествена кожа са с уникални модели и служат по-дълго.Магнитен подвижна кожена чанта-портфейл Bayelon има специален дизайн.Делото своята практика се отделя от чантата си магнит.Освен това, задната част на кутията своята практика и обтянута кожата, както и нашите седалките flex cover.Поставка за крака.