Lurrose Цвете Гребен за Коса Кристал Кристал Булката Сватбена Щипки За Коса на Ретро Страничен Гребен За Коса, Цветни Щипки за коса Прическа за Жените Сватбен, Абитури?
  • New

Lurrose Цвете Гребен за Коса Кристал Кристал Булката Сватбена Щипки За Коса на Ретро Страничен Гребен За Коса, Цветни Щипки за

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Кристален гребен за коса за младоженци, изработен от материали с отлично качество на изработкаДекоративни гребени за коса, шик дизайн с прекрасен цвят и яркост.Сватбен стил за всяка сватбена тема.Гребен за коса с кристали, изящни цветя дизайн инкрустация с цветни кристали, напълно да наблегнат на вашата женска красота и чар.Той със сигурност ще ви донесе много комплименти.Отличен за сватбени партита, подходящ за всички рокли и да е повод, например за младоженци, шаферките или цветочниц на сватбата, фестивали, фотосъемках и т. Страничен гребен за коса на булката - идеалният подарък за ваши приятелки, да им се радвате.Описание на Цвете Гребен за коса Кристал кристал булката Сватбена щипки за коса на Ретро страничен гребен за коса, Цветни щипки за коса прическа за жените Сватбен, абитуриентски (червен) Функции Цвят : червен. Материал : кристал, рафтинг. Размер : 9,5x9x2 виж Изискан цветен дизайн инкрустация с цветни кристали, напълно целящ да им покаже красотата и очарованието на жените.Това, без съмнение, ще ви донесе много комплименти.Отличен за сватбени партита, подходящ за всички рокли и да е повод, например за младоженци, шаферките или цветочниц на сватбата, фестивали, фотографията и т. Предпоставка включва 1 гребен за коса на булката.