Марка VXB SWAS-12-16-3- Метална шайба с възможност за регулиране от неръждаема стомана AW NBK -Произведено в Япония-Опаковка от 10 метални шайби с възможност за регулиране от ?
  • New

Марка VXB SWAS-12-16-3- Метална шайба с възможност за регулиране от неръждаема стомана AW NBK -Произведено в Япония-Опаковка

BGN 10.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Предмет : SWAS-12-16-3- ЗА НБОРегулировочная метална шайба от неръждаема стомана. Количество : Опаковка от 10 дена.NBK - Произведено в Япония. Предмет : SWAS-12-16-3- ЗА НБО.Регулировочная метална шайба от неръждаема стомана. Количество : Опаковка от 10 дена.NBK - Произведено в Япония. VXB?Марка, SWAS-12-16-3- Метална шайба AW NBK Stainless Steel Adjust в опаковка от 10 дена миене на съдове NBK - Произведено в Япония Характеристики : Има много външни диаметри и дебелини, в сравнение с конвенционалните обикновени шайби.За определяне на пистата за излитане и кацане на повърхността в положение на дълъг дупки и довършителни материали с ниско ограничаване на натиска на засаждане на повърхността, като алуминий и смола.Като скобата и полагане той може да регулира общите отклонения при монтажа.Номер на информация D d t Броя в опаковка SWAS-12-16-3- AW 16 мм, 12 мм, 3 мм, 10 SWAS-12-16-3- Метална шайба AW NBK с възможност за регулиране от неръждаема стомана -Произведено в Япония-Опаковка от 10 броя-12-16-3- ЗА НБО.