Калъф от въглеродни влакна RIZZ за iPhone 12 【Материали авиационен клас】 6,1-инчов Тънък Калъф от Арамидни влакна, Тънки Калъфи за телефони за мъже, Защита от падане, Съвм?
  • New

Калъф от въглеродни влакна RIZZ за iPhone 12 【Материали авиационен клас】 6,1-инчов Тънък Калъф от Арамидни влакна, Тънки Калъфи

BGN 16.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Материали авиационен клас】 : В този джоба за iphone 12 използван материал от въглеродни влакна, които имат висока якост, добра здравина, висока устойчивост на топлина, дълго време не променя цвета си, трайни характеристики 【Дизайн с малки дупки】 : Дизайн "all inclusive", оригиналното покритие на целия корпус и камера, ефективно предотвратява износването на лещата и драскотини. 【Тънък】 : Когато на телефона се побира този калъф, дебелина на корпуса на телефона се увеличава само с 0,6 мм, а теглото на корпуса е само на 9 г. 【Усещане за комфорт】 : Този калъф за iphone 12 от въглеродни влакна с 3 D текстура на допир, така че можете да го държите в ръцете си е много удобно за кожата. 【Съвместимост с Madsafe】 : Когато вие носите в този калъф, вашият телефон е напълно съвместим с магнитно зарядно устройство Mag Safe. 【Материали авиационен клас】 : В този джоба за iphone 12 използван материал от въглеродни влакна, които имат висока якост, добра здравина, висока устойчивост на топлина, дълго време не променя цвета си, трайни характеристики. 【Дизайн с малки дупки】 : Дизайн "all inclusive", оригиналното покритие на целия корпус и камера, ефективно предотвратява износването на лещата и драскотини. 【Тънък】 : Когато на телефона се побира този калъф, дебелина на корпуса на телефона се увеличава само с 0,6 мм, а теглото на корпуса е само на 9 г. 【Усещане за комфорт】 : Този калъф за iphone 12 от въглеродни влакна с 3 D текстура на допир, така че можете да го държите в ръцете си е много удобно за кожата. 【Съвместимост с Madsafe】 : Когато вие носите в този калъф, вашият телефон е напълно съвместим с магнитно зарядно устройство Mag Safe. 【Материали авиационен клас】 : В този джоба за iphone 12 използван материал от въглеродни влакна, които имат висока якост, добра здравина, висока устойчивост на топлина, дълго време не променя цвета си, трайни характеристики.