Дървен калъф Carveit за Galaxy S23 Case 2023 [Естествено дърво и черен мек TPU] устойчив на удари Защитен калъф Уникален и стилен дървен калъф, съвместим с Samsung S23 Case (Американски ф?
  • New

Дървен калъф Carveit за Galaxy S23 Case 2023 [Естествено дърво и черен мек TPU] устойчив на удари Защитен калъф Уникален

BGN 12.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Продукта на] Този дървен калъф за телефон едновременно лесен и защитенТой се състои от естествено дърво и висококачествена мека подложка от TPU (термопластичен TPU), която е едновременно красива и защитава.Оригиналната дървена панел показва своята уникалност.Това означава, че дървесна обяснение за всеки продукт е различно.След като получите продукта, можете да го оцени индивидуална и природна красота. [Художествена гравиране] Благодарение на използването на мощен оборудване и технологии за лазерно гравиране в нашата лаборатория в дървени панели нашия защитен своята практика могат да бъдат отрязани класически изображения и персонални мотиви.Това не е проста техника за печат; всяка фигура внимателно калибрирани и реалистично, гравирана с помощта на лазерно гравиране.Надяваме се, че красиви визуални ефекти в корпуса ще се повиши настроението ви всеки път, когато го видите. [Надеждност и сцепление] Ние с ергономичен дизайн проектираха ъгъл на наклона на ръба на дърво.Всички дървени части на два пъти полируются ръчно, след рязане на машината с CNC машина, за да гарантира доброто усещане при изчакване на продукта.Ако купувате продукт с гравирана фигура, го триизмерен вытравленный дизайн ще коефициент на триене изделия, което ще го направи по-надеждни в очакване и ще намали вероятността от падане при ежедневна употреба. [Подробни спецификации на защита] Двоен слой от дърво + TPU осигурява отлична устойчивост на удар и падане.Ние внимателно обмислени всеки детайл от корпуса, за да се осигури нормален достъп до всички портове на вашия телефон, камера и екран са специално приподнятую дизайн на корпуса, за да лифт и на екрана не се докосват директно горната част на масата, когато вашият телефон се намира точно. (Забележка : Този калъф може да се намира успоредно на екрана някои телефони с извит екран или под него. [Съвместимост аксесоари] Това устройство е съвместимо със стандартните безжични честота устройства QI.Той също така е съвместим с повечето стандартни угасне протектори. [Продукта на] Този дървен калъф за телефон едновременно лесен и защитен.Той се състои от естествено дърво и висококачествена мека подложка от TPU (термопластичен TPU), която е едновременно красива и защитава.Оригиналната дървена панел показва своята уникалност.Това означава, че дървесна обяснение за всеки продукт е различно.След като получите продукта, можете да го оцени индивидуална и природна красота. [Художествена гравиране] Благодарение на използването на мощен оборудване и технологии за лазерно гравиране в нашата лаборатория в дървени панели нашия защитен своята практика могат да бъдат отрязани класически изображения и персонални мотиви.