Аксесоари за камери RvSky 40 м/131 фут Водоустойчив Корпус Калъф за камерата ONE X2 Защитен Корпус за Гмуркане под формата На Миди Инструменти За Фотоапарати, Аксесоари за
  • New

Аксесоари за камери RvSky 40 м/131 фут Водоустойчив Корпус Калъф за камерата ONE X2 Защитен Корпус за Гмуркане под

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Аксесоари за фотоапарати Приложими модели : Калъф за гмуркане подходящ за панорамната камера ONE X2При използване на водоустойчиви своята практика, моля, включете режим водоустойчива своята практика в приложението на камерата за ONE X2 (подобен на официалния режим на работа).Инструменти за фотоапарати, аксесоари за видеозаснемане.Аксесоари за фотоапарат Водоустойчив на дълбочина от 40 м / 131 нозете на : корпус корпус за потапяне не само е водоустойчив, но и предотвратява попадането на прах в камерата.Отличаващ се с добра устойчивост на компресия, той пыленепроницаем, предпазва от падане и е водоустойчив на дълбочина 40 м /131 крак, подходящ за сърф, рафтинг, аксесоари за видеозаснемане.Функция за защита камери аксесоари : Конструкцията на замъка ключалката е удобен за монтаж и демонтаж.Е вграден дизайн предпазва фотоапарата от нараняване и прави снимките по-удобно.Инструменти за фотоапарати, аксесоари за видеозаснемане.Аксесоари за камерата отвор за винт с диаметър 1/4 инча : в долната част има отвор за винт с диаметър 1/4 инча, което може да се инсталира на пръчка, за да селфи или статив за разширяване на обхвата на използването.Инструменти за фотоапарати, аксесоари за видеозаснемане.Аксесоари за фотоапарати Материал КОМПЮТЪР : с помощта на висококачествени материали КОМПЮТЪР, калъф за гмуркане е с висока светопроницаемостью за добро качество на изображението, което няма да се отрази на снимане.Изработка на изпълнението прецизно, без чеп, която осигурява комфортно усещане в ръката.Инструменти за фотоапарати, аксесоари за видеозаснемане.Аксесоари за камери Параметри : Тип на продукта : Водоустойчив корпус Материал на корпуса : PC Цвят на продукта : както е показано на снимката Тегло на продукта : прибл. 270 г / 9,5 грама Приложими модели : Подходящ за панорамната камера One X2 Аксесоари за фотоапарати Осъществяване Списък : 1 х водоустойчив корпус1 х гаечен ключ1 х Ланьярд2 х Опаковка противотуманной пленки1 х аксесоари за употреба камера Забележка : 1.

Item Type:
Waterproof Housing Case
Material:
PC
Product Color:
As Pictures Shown
Product Weight:
Approx. 270g / 9.5oz
Applicable Models:
Suitable forONE X2 Panorama Camera
Camera accessories  Package List:
1 x Waterproof Housing1 x Wrench1 x Lanyard2 x Pack of Anti Fog Film1 x Manual 
Camera accessories  Note:
1. The delivery does not include the panorama camera and other accessories.2. Please allow 1‑3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.4. It is recommended to use this waterproof case if the camera is used at the seaside or in sea water, because the seawater is corrosive, the waterproof case is a fully enclosed camera sealed type, which can better protect the camera from erosion.