Безжична Клавиатура SOLUSTRE Безжична Клавиатура с 61 бр. Замяна за Сублимация на коса, Подходящ Цвят Аксесоар За Клавиатура Ръчна Клавиш На клавиатурата Декоративна К?
  • New

Безжична Клавиатура SOLUSTRE Безжична Клавиатура с 61 бр. Замяна за Сублимация на коса, Подходящ Цвят Аксесоар За Клавиатура

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

произведени с помощта на професионални технологии, осигуряващи високо качество на продукта и може да работи в продължение на дълго времеПрактичен набор от клавиши за създаване на клавиатурата със собствените си ръце на 60%, подчертава вашата индивидуалност.Матиран процес, лека зернистая текстура, отлично усещане в ръцете и удобство при използване.Процесът сублимация на боя : цвят е проникнал в капачка за ключове, не ще бъде лесно выцветать, можете да бъдете сигурни за използване и да се насладите на проекти на стандарти на здравеопазването.Дизайн в тон цвят, привносящий усещане за цвят и стил на вашата клавиатура.Описание Замяна за сублимация боя, съответния цвят аксесоар за клавиатура, Ръчна клавиш от клавиатурата, декоративна капачка за ключ Особености - Материал : PBT.-Размер : 3, 00 X2, 00 X1, 50 виж Предпоставка включва 61 x капачки за ключове.