Флип-надолу делото за баня от полипропилен, флип-надолу Делото за баня с дебелина 1 см, Тиган за баня, Самозалепваща на Кутията за съхранение за баня с замачиванием, ?
  • New

Флип-надолу делото за баня от полипропилен, флип-надолу Делото за баня с дебелина 1 см, Тиган за баня, Самозалепваща на Кутията

BGN 36.47

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ Универсален поднос за сервиране бани : на висока платформа, може да се съхранява закуски, мобилни телефони, книги или други необходими нещаВърху таблата могат лесно да се сдобият с сапун, шампоан, кърпи, самобръсначки и средства за грижа за кожата.Също така тук има достатъчно място за вашата чаша чай, кафе, вода или ароматна свещ. ✅ Самозалепваща дъска за баня : Поставете вана с капак, за бани, за да се поддържа температурата на водата в банята, за намаляване на температура и се поддържа постоянна температура, баня, температурна устойчивост електрически табла за баня е около 110 ° C. ✅ смола Материал : покритие за баня, изработен от смола материал, който е безопасен за здравето и е устойчива на висока температура.Материал на по-дебела, всяко парче с дебелина около 1 виж с добра топло - и холодостойкостью, лесно ломающийся скъп материал може да ви донесе по-голямо удобство и сигурност, удоволствие. ✅ Лесно се сгъва и почистване : калъф лесно се сгъва, а ширината след сгъване е около 9,5 см, което е удобно да се съхранява във всяко кътче на банята. редовно ополаскивайте покриване с вода или избършете повърхността на покрива с влажна кърпа, за да го запази в чистота. ✅ Идеална идея за подарък : Поставка за баня ще се превърне в чудесен подарък за нов дом, Коледа или рождения ден на жена си.Този тава за баня - добър подарък на майка си за деня на майката, приятелката на свети Валентин.Тази поставка за баня е създадена за комфортно настаняване на двойки в банята, за да можете да организира романтична среща. ✅ Универсален поднос за сервиране бани : на висока платформа, може да се съхранява закуски, мобилни телефони, книги или други необходими неща.Върху таблата могат лесно да се сдобият с сапун, шампоан, кърпи, самобръсначки и средства за грижа за кожата.Също така тук има достатъчно място за вашата чаша чай, кафе, вода или ароматна свещ. ✅ Самозалепваща дъска за баня : Поставете вана с капак, за бани, за да се поддържа температурата на водата в банята, за намаляване на температура и се поддържа постоянна температура, баня, температурна устойчивост електрически табла за баня е около 110 ° C. ✅ смола Материал : покритие за баня, изработен от смола материал, който е безопасен за здравето и е устойчива на висока температура.Материал на по-дебела, всяко парче с дебелина около 1 виж с добра топло - и холодостойкостью, лесно ломающийся скъп материал може да ви донесе по-голямо удобство и сигурност, удоволствие.