Mr.Щит [3 опаковки] Защитно фолио за екрана домакински клетъчна комуникация ZMAX 5G-glare [Matte] Защитно фолио за екрана (PET материал)
  • New

Mr.Щит [3 опаковки] Защитно фолио за екрана домакински клетъчна комуникация ZMAX 5G-glare [Matte] Защитно фолио за екрана

BGN 2.81

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Антибликовая (matte) филм, разработен за намаляване на отблясъците и пръстови отпечатъци 100% без мехурчета, благодарение на високотехнологично клеям. 4 Часа защита от надраскване и scuffs. Максимално покритие на екрана и размерът му осигуряват лесен монтаж.Моля, обърнете внимание : Защитно фолио за потребителите на мобилен оператор ZMAX 5 G е с извити ръбове, които нашите защитни фолиа не е покрита на 100% , тъй като с течение на времето те беля, което води до недоволство на клиентите.Ние разработихме нашите защитни фолиа така, че да осигури максимално покритие на устройството с лекота на инсталацията и дълголетие.Антибликовая (matte) филм, разработен за намаляване на отблясъците и пръстови отпечатъци. 100% без мехурчета, благодарение на високотехнологично клеям. 4 Часа защита от надраскване и scuffs. Максимално покритие на екрана и размерът му осигуряват лесен монтаж.Моля, обърнете внимание : Защитно фолио за потребителите на мобилен оператор ZMAX 5 G е с извити ръбове, които нашите защитни фолиа не е покрита на 100% , тъй като с течение на времето те беля, което води до недоволство на клиентите.Ние разработихме нашите защитни фолиа така, че да осигури максимално покритие на устройството с лекота на инсталацията и дълголетие.Моля, обърнете внимание : Защитно фолио за потребителите на мобилен оператор ZMAX 5 G е с извити ръбове, които нашите защитни фолиа не е покрита на 100% , тъй като с течение на времето те беля, което води до недоволство на клиентите.Ние разработихме нашите защитни фолиа така, че да ви е максимално покритие на устройството с лекота на инсталацията и дълголетие. В комплект със защитно фолио, Mr.Shield включва : -Три (3) защитно фолио anti-glare -Инструкция-Карта за премахване на драскотини -Кърпа за почистване на Филтър -Лентата за отстраняване на Защитното фолио Mr.