SM SunniMix Фитнес Зала Натяжной Ролка Кабелен Машина Дръжка Закрепване на Силови Спортни Ръкохватки Трицепс Бицепс имат противоплъзгаща се Дръжка за Упражнения в Дом?
  • New

SM SunniMix Фитнес Зала Натяжной Ролка Кабелен Машина Дръжка Закрепване на Силови Спортни Ръкохватки Трицепс Бицепс имат

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【ЗДРАВ МАТЕРИАЛ】Кабелна дръжката е изработена от висококачествени материали от неръждаема стомана 304 с висока износоустойчивост, издържат на натоварване до 200 кг, свързващо дупка отгоре, писалка, за закрепване на фитнеса, по-елегантна и здрава, без ръжда 【ПОВОД】 Тези дръжки леки и преносими, те са лесни за носене и съхранение, те са идеални за домашни фитнес зали и тренировъчни клубове. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 е Предназначен за упражнения за развитие на вашите трицепс, бицепс, гърба, раменете, ръцете и силата на захващане. 【ОТЛИЧИТЕЛЕН дизайн】 чудесно за упражняване на гостилница заседналия редица назад за развитието на вашите мускули.Конструкция и D-образната дръжка и въртяща се дръжка на 360 градуса осигурява цялостна тренировка. 【НЕСКОЛЬЗЯЩИЙ】устойчива на плъзгане текстура с накаткой предотвратява подхлъзване по време на тренировка и удобна за захващане.Описание : - 【здрав материал】Кабелна дръжката е изработена от висококачествени материали от неръждаема стомана 304 с висока износоустойчивост, издържат на натоварване до 200 кг, свързващо дупка отгоре, писалка, за закрепване на фитнеса, по-елегантна и здрава, без ръжда. - 【Отличителен дизайн】 чудесно за упражняване на гостилница заседналия редица назад за развитието на вашите мускули.Конструкция и D-образната дръжка и въртяща се дръжка на 360 градуса осигурява цялостна тренировка. - 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 е Предназначен за упражнения за развитие на вашите трицепс, бицепс, гърба, раменете, ръцете и силата на захващане. - 【НЕСКОЛЬЗЯЩИЙ】устойчива на плъзгане текстура с накаткой предотвратява подхлъзване по време на тренировка и удобна за захващане. - 【ПОВОД】 Тези дръжки леки и преносими, те са лесни за носене и съхранение, те са идеални за домашни фитнес зали и тренировъчни клубове.Параметри : - Материал : неръждаема стомана 304 - Размер : 15 см х 2,8 см x 13,8 см/5,91 инча x 1,10 инча x 5,43 инча Опаковката включва : 1 дюза за фитнес зала с ръчно управление с Разнообразни стоки; Високо качество; - Добра цена; добро обслужване на клиентите; Бърза сделка.

- Material:
304 Stainless Steel
- Size:
15cmx2.8cmx13.8cm/5.91inchx1.10inchx5.43inch
Package Includes:
1 Gym Attachment Handle:
Diverse products; High quality; Best price; good customer Service; Fast transaction. We will give you a pleasant and satisfying shopping experience!: