Набор от Карбид Чеп, Дърводелски Режещи Инструменти за обработка на дървесина, Ротари Рашпиль За Чеп, Набор от Тренировки, Напильники, Определени Рашпил За Дърворе?
  • New

Набор от Карбид Чеп, Дърводелски Режещи Инструменти за обработка на дървесина, Ротари Рашпиль За Чеп, Набор от Тренировки,

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Широко приложение : колекция от въртящи чеп е подходящ за дървообработване и дърворезба, като шлайфане, полиране, да даде формаСъщо така е идеален за гравиране, облекчаване на фасок, разширяване, нарязване канали и т. на меки материали, като пластмаса.Характеристики : Този набор от въртящи тренировки е вал с диаметър 1/4 инча и е подходящ за машини, които могат да се настанят повече от 6,3 мм. Твердосплавное тренировка 5 бр. за любителите на diy или хобита и занаяти това diamond тренировка осигурява по-голяма функционалност на вашия въртяща инструменти.Материал на свредло : Изработено от стомана 45 #, повърхност обработена горенето черен лак, който е по-остър и продължителен.Пакетът включва : 5 * БРОЙ на завъртане чеп и 1 * Специална чанта за съхранение.Само на 5 форми : сферична, овални, цилиндрични, голям и Малък конус. Разнообразие от рашпилей велико, и може да се използва за отстраняване на бои и даване на форма на много детайли и изделия от дърво.Топло бележка : В деревообрабатывающем сверле има малко устойчив на корозия масло, за да се предотврати корозията, моля, не се притеснявайте за това, ако имате някакви въпроси относно сверлах, моля, не се колебайте да се свържете с нас : ).Моля, обърнете внимание : На тренировка за дървообработване нанесено малко устойчив на корозия масло, за да не заржавело, моля, не се притеснявайте за това : ).Това е чудесен начин да разгърне своя творчески потенциал също е отличен дърводелец, тези съвети идват в малка торбичка и с отлично качество.Силно препоръчвам!.Този набор от въртящи тренировки е вал с диаметър 1/4 инча и е подходящ за машини, които могат да се настанят повече от 6,3 мм. твердосплавное тренировка от 5 бр. за любителите на diy или хоби и бродерия това diamond тренировка осигурява по-голяма функционалност на вашия въртяща инструменти.