Настолен стационарен телефон с Въртящ се Циферблат, Стационарен Ретро телефон, За FSK/DTMF, За офис, дом на хотела (червен)
  • New

Настолен стационарен телефон с Въртящ се Циферблат, Стационарен Ретро телефон, За FSK/DTMF, За офис, дом на хотела (червен)

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☎【За двойна система FSK / DTMF】 P/ T, превключващ сигнал на високо/ниско нивоМузика по време на задържане.Светкавица и повторно набиране. ☎【Висока производителност】 50 на идентификатора на записи на входящо повикване, 20 записа идентификатор на изходящи разговори. ☎【Висококачествен ABS】 е Изработен от висококачествена ABS-материал, здрав и издръжлив. ☎【Режим на набиране】 Режим на набиране на номера, предназначени за въртящи се на циферблата, елегантна работа в ретро стил. ☎【Подходящ за】 Този старинен ретро телефон е класически украса за маси, дневни, спални, хотели и други места. ☎【За двойна система FSK / DTMF】 P/ T, превключващ сигнал на високо/ниско ниво.Музика по време на задържане.Светкавица и повторно набиране. ☎【Висока производителност】 50 на идентификатора на записи на входящо повикване, 20 записа идентификатор на изходящи разговори. ☎【Висококачествен ABS】 е Изработен от висококачествена ABS-материал, здрав и издръжлив. ☎【Режим на набиране】 Режим на набиране на номера, предназначени за въртящи се на циферблата, елегантна работа в ретро стил. ☎【Подходящ за】 Този старинен ретро телефон е класически украса за маси, дневни, спални, хотели и други места.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Стационарен телефон Материал : ABS Цвят : както е показано на снимката Тегло : около 1035 г/ 36,5 грама Обхват : хол, спалня, кабинет, офис, подарък и т., са Предпоставка списък : 1 х Стационарен телефон 1 х микрофон 1 х Телефонна линия 1 х Ръководство.