DATD Калъф за уеб камера, Ультратонкая Прибиращият се капак за камери за лаптоп компютър, MacBook Pro, MacBook Air, iPad, iMac, iPhone, Защитата на поверителността на Уеб камерата (3 опак?
  • New

DATD Калъф за уеб камера, Ультратонкая Прибиращият се капак за камери за лаптоп компютър, MacBook Pro, MacBook Air, iPad, iMac,

BGN 3.19

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Защита на личния живот на】 Прибиращият се капак за камерата на лаптопа не само професионално защитава вашата лична неприкосновеност в Интернет, но и камера на предната седалка от мръсотия и прахПри необходимост отворете капака на уеб-камера. 【Изключително тънък и здрав】 Калъф за уеб камера с дебелина от само 0,027 инча и не се усеща при затваряне на капака на лаптопа.Уверете се, че вашият лаптоп може да се затвори напълно, без да причиняват вреда. 【Универсален дизайн】 Калъф за уеб камера е подходяща за повечето уеб камери, лаптопи, таблети, Mac Book / Pro, Mac Book Air, i Pad, КОМПЮТЪР, мобилен телефон, i Phone, i Mac и други устройства без режим на цял екран.Не пречи на използването на уеб-камери или светлинни индикатори. 【Добавяне и премахване на】 Махнете солидна двупосочна лента 3 М от обратната страна на етикети уеб камера и силно натиснете в продължение на 5 секунди, за да се постигне трайно.При нужда също може лесно да извлече от устройство, без никакви следи. 【Следпродажбено обслужване】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви изпратим нова смяна или пълно възстановяване на средствата, 24-часово приятелско онлайн-обслужване на клиенти.Можете също така да представи го като празничен подарък на своите приятели и семейство.DATD webcam cover ви позволява да защитите себе си от всякакви хакери, които потенциално могат да шпионира за вас, без ваше знание.Всеки ден се случва все повече кибератаки с програми-вымогателями, които снимана на хората и изискват плащане от вас може да спаси седалките за уеб камери.Този затвор ви позволява с лекота сдвигать капака, за да използвате вашата уеб камера, или я блокира.