YARNOW 4шт Пружина на Линия Пружина на рамка, която Панти Панти от Неръждаема Стомана Тежкотоварни Контур Извити линии за Самозакрывающихся противопожарни Врати на П?
  • New

YARNOW 4шт Пружина на Линия Пружина на рамка, която Панти Панти от Неръждаема Стомана Тежкотоварни Контур Извити линии за

BGN 7.72

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КОНТУР АВТОМАТИЧНО ДОВОДЧИКА ВРАТИ е Изработен от висококачествен материал, здрав и създаден за продължителна употребаКУТИЯ ПАНТИ ЗА ВРАТИ - широко използваните панти за мебели и други опаковки, за поставяне на врати или прозорци.ПАНТИТЕ на ГАРДЕРОБА от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА-им е лесно да се съборят или да се деформира, те притежават добра устойчивост, слой от повърхността добре предпазва от попадане на ръжда.ВРАТА на ПАНТА с автоматично ЗАТВАРЯНЕ промяна на дизайна на мебелната врата, като шкафове, шкафове купе, нощно шкафче, гардероб, МЕТАЛНИ ПАНТИ - Дизайн е лесен за дизайн, лесен за инсталиране, подходящ за професионална и лична употреба.КОНТУР АВТОМАТИЧНО ДОВОДЧИКА ВРАТИ е Изработен от висококачествен материал, здрав и създаден за продължителна употреба.КУТИЯ ПАНТИ ЗА ВРАТИ - широко използваните панти за мебели и други опаковки, за поставяне на врати или прозорци.ПАНТИТЕ на ГАРДЕРОБА от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА-им е лесно да се съборят или да се деформира, те притежават добра устойчивост, слой от повърхността добре предпазва от попадане на ръжда.ВРАТА на ПАНТА с автоматично ЗАТВАРЯНЕ промяна на дизайна на мебелната врата, като шкафове, шкафове купе, нощно шкафче, гардероб, МЕТАЛНИ ПАНТИ - Дизайн е лесен за дизайн, лесен за инсталиране, подходящ за професионална и лична употреба.Списък на пакетите 4 x Панти Характеристики - Размер : 10.06 инча Врата на панта на гардероба. - Изработен от висококачествен материал, различен превъзходна здравина и практичност, самозакрывающийся панта. - Материал : Панти от неръждаема стомана за кухненски шкафове. - Панта, широко използвана в мебелни и други опаковки, за закрепване на врата или прозорец панти, флип от преди. - На повърхността на изделия от гладко и без чеп, а монтажът се извършва прости и удобни черни метални панти. - преработка на дизайн, мебелни врати, като например библиотека, шкафове купе, шкафче, гардероб и т.