Ipetboom Играчки за Катерене в Гнездото на Хамстер, Играчки За Малки Същества, Играчки За домашни любимци, Играчки За Упражнения, Творческа Убежище За Хамстер, Играчка ?
  • New

Ipetboom Играчки за Катерене в Гнездото на Хамстер, Играчки За Малки Същества, Играчки За домашни любимци, Играчки За Упражнения,

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Играчка за подслон в клетка за хамстер - Вие можете сами да colorize това е дървена гнездо други декоративни стикери, интересно и практично играчка-стълба за хамстер - добър избор като подарък за хората, които имат малки домашни животни, това им хареса. КЪЩИЧКА за сън, за хамстер - Избор на приятели, които имат малък домашен любимец, като чинчила, хамстер. МАЛКА къща - Дървена къщичка за хамстер осигурява на вашия домашен любимец приятно и забавно място за упражнения и игри.МАЛКО УБЕЖИЩЕ ЗА ХАМСТЕР - Практичен къщичка за хамстер.Добър подарък на приятелите си, на семейството си и на хората, които имат малки домашни любимци.Играчка за подслон в клетка за хамстер - Вие можете сами да colorize това е дървена гнездо други декоративни стикери, интересно и практично. играчка-стълба за хамстер - добър избор като подарък за хората, които имат малки домашни животни, това им хареса. КЪЩИЧКА за сън, за хамстер - Избор на приятели, които имат малък домашен любимец, като чинчила, хамстер. МАЛКА къща - Дървена къщичка за хамстер осигурява на вашия домашен любимец приятно и забавно място за упражнения и игри.МАЛКО УБЕЖИЩЕ ЗА ХАМСТЕР - Практичен къщичка за хамстер.Добър подарък на приятелите си, на семейството си и на хората, които имат малки домашни любимци.Списък на пакетите 1 x гнездо за хамстер Особености -Материал премиум-клас и здрав, подходящ за продължително използване на гнездото за хамстер. -Дървена къщичка за хамстери ще осигури на вашия домашен любимец хомячку приятно и забавно място за упражнения и игри в хомячье гнездо.93 X3 спален къщичка за домашни любимци. -Цвят : както е показано на фигура Хомячий къща - и безопасен за ухапване, хомячий къща-това е много забавна и многофункционална играчка за домашни хамстери, в която мишката си гнездо. -Доведете допълнително удоволствие в забавление на вашия домашен любимец.