Магнитни брави за шкафове със защита от деца, Защитно Капаче за чекмеджета Кухненски шкаф, Спалня, Два начина за инсталиране на лепило или шуруп (16 замъци и 3 ключа)
  • New

Магнитни брави за шкафове със защита от деца, Защитно Капаче за чекмеджета Кухненски шкаф, Спалня, Два начина за инсталиране

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Два начина за инсталиране и многократно използване на] Детски магнитни брави за шкафове могат да бъдат определени с помощта на лепило 3 М или винтове от неръждаема стоманаПри необходимост от подмяна на лепило 3 M можете да го инсталирате повторно, с помощта на допълнителен лепило или винтове за повторна употреба. [ Невидими отвън] Брави за шкафове са монтирани вътре в шкафове или чекмеджета, скрити от децата и гости, че прави дома по-привлекателен, а брави за шкафове child safety също така осигуряват перфектна защита на децата. [Система магнитни брави] Има 16 магнитни закопчалки, не за домашни любимци или деца отваряне на шкаф или чекмеджето.Идва с 3 магнитни ключове за отключване.Ако загубите ключа си, можете да използвате някой силен магнит, за да го отключите. [Подходящ за повечето шкафове и чекмеджета] Защитата от деца магнитни брави, шкафове работят на вратите на шкафове и чекмеджета за защита от деца.Използвайте ги в кухнята, в банята, килера, складском стая и спалнята. [Погрижете се за детето си] Магнитен заключване baby safety lock е проектиран, за да запази своите любопитни деца далеч от чекмеджета и шкафове, пълни с опасни инструменти, с помощта на лесни брави Baby safety cabinet, позволяващи ви да бъде спокоен, докато децата ви изучават вашия дом.