Zooz 700 Series Z-Wave Plus Сензор за температура | влажност XS ZSE44. Изисква hub (продава се отделно). Съвместим с SmartThings, Hubitat и Home Асистент (Z-Wave JS).
  • New

Zooz 700 Series Z-Wave Plus Сензор за температура | влажност XS ZSE44. Изисква hub (продава се отделно). Съвместим с SmartThings,

BGN 21.97

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Температурен СЕНЗОР : Контролира температурата на въздуха във всяка стая, за максимално използване на интелектуалния термостат (продава се отделно)Направете дома си по-удобно с помощта на точни данни, изпратени от този интелигентен сензор.Изисква hub Z-Wave (продава се отделно, превъртете надолу за оперативна съвместимост).СЕНЗОР за ВЛАЖНОСТ на въздуха : подобрете качеството на въздуха в спалнята или домашния офис с помощта на отчети за нивото на влажност на въздуха, които можете да използвате, за да тече на предсказуем овлажнител (продава се отделно).Напълно контролирайте средата, в която прекарвате по-голямата част от времето. ОБЕЗОПАСЯВАНЕ и СИГУРНОСТ : насладете се на минималистичен дизайн това устройство, както и много малки размери, които ще му помогнат да се впишат във всеки интериор.Той идва с чип Z-Wave 700 серия, осигурява по-голям радиус на действие, най-доброто време на автономна работа и високото ниво на сигурност S2 с Smart Start за изцяло криптирана връзка.На РАЗПОЛОЖЕНИЕ ВЪНШЕН КАТЕГОРИЯ : Сензор е покрит с гумена масло, защищающим от корозия и повреди от теч на вода.Можете да инсталирате сензора на открито, в условия на eve (без пряка слънчева светлина или валежи) с помощта препоръчва монтиране на скоба (продава се отделно, попитайте за това Zooz).Z-СЪВМЕСТИМОСТ с WAVE : поддържа само от отворени системи Z-Wave, включително Home Асистент (Z-Wave JS), Home Seer и Hubitat.Съвместим с Smart Things.Ring Alarm поддържа само наблюдение на температурата (без настройки, както и отчети за влажност на въздуха).НЕ се поддържа ламперия сигнализация, като Vivint, Qolsys, 2 GIG, ADT.Ако сензор при вас не работи, това е вероятно, че вашият център не поддържа нова Z-Wave 700-та серия.Този сензор е сертифициран по стандарт на Z-Wave Plus.Свържете се с екипа за техническа поддръжка Zooz с въпроси 7 дни в седмицата!.