Акрилни държач за брошури NIUBEE 8,5x11 инча, прозрачна поставка за пускане на брошури по стената /работния плот, пластмасова поставка за листовки за списание, брошура, б?
  • New

Акрилни държач за брошури NIUBEE 8,5x11 инча, прозрачна поставка за пускане на брошури по стената /работния плот, пластмасова

BGN 18.97

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Два вида притежателите на брошури (с визитната картичка)Една поставка за брошури две различни размери : 8,5 * 11 см / 4 инча.Стенен монтаж и стенд, два вида употреба.Висококачествени материали : силни и издръжливи.Първо отбележете две място на стената, където трябва да бъдат обучени и дупки.След това се пробиват дупки с помощта на инструмент.След това фиксирайте ги на място с помощта на винтове за опашката.Най-накрая, правилно инсталиране на държач за брошури. 【НОВ ДИЗАЙН】В допълнение към оригиналната функция сме направили някои промени във външния вид на притежателя за брошури; Ние също така сме добавили функцията за монтиране на стена, което означава, че държач за брошури могат да се използват както на масата, така и на стената. 【ЗА БРОШУРИ с РАЗМЕР 8,5 * 11 см / 4 инча 】 В средно гнездо на притежателя за брошури добавена преграда : когато вынимаете стени, в нея могат да се поставят рекламни брошури, менюта или списания с размер 8,5 * 11 инча; поставете преграда, и тя ще се превърне в две гнезда за брошури с размер 4 инча.Няма нужда да купувате допълнителни поставки за брошури. 【ПРЕМИЯ АКРИЛ】 Тези акрилни стойки за показване произведени от висококачествен акрил, което ги прави по-ясни и трайни, което позволява на хората да разглеждат вашия флаер на разстояние. 【НАКЛОНЕНА опора за ГЪРБА】 Наклонена опора за гърба на задната страна на притежателя на листовки осигурява плавно движение и по-силна позиция; тя е инсталирана от себе си, така че не е нужно нищо друго, за да се сигурно да го инсталирате на масата. 【Практичен ДЪРЖАЧ ЗА БРОШУРИ】 Тази поставка за брошури с памфлети, идеален за използване в предприятия, училища, заведения, домове, ресторанти и т. За съхранение на брошури вашата фирма, училище, реклами, списания или меню; тя внимателно организиран, спестява място на масата, се показва от пръв поглед и лесно достъпни. 【СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ】 Можете да получите безпроблемна гаранция от 18 месеца и приятелско обслужване на клиенти.Моля, свържете се с нас по електронната поща, ако имате някакви въпроси за продукти, услуги екип NIUBEE ще направи всичко възможно, за да ви предоставим най-доброто решение. 【НОВ ДИЗАЙН】В допълнение към оригиналната функция сме направили някои промени във външния вид на притежателя за брошури; Ние също така сме добавили функцията за монтиране на стена, което означава, че държач за брошури могат да се използват както на масата, така и на стената.