Универсална Еластична Мрежа чанта за багаж, 3-Слойный Авто Мрежест Органайзер, Еластична Мрежа чанта за багаж, Рент-Мрежест джоб Между седалките за универсален баг?
  • New

Универсална Еластична Мрежа чанта за багаж, 3-Слойный Авто Мрежест Органайзер, Еластична Мрежа чанта за багаж, Рент-Мрежест

BGN 46.95

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Добър материал】 Висококачествен найлон, здрава еластична чанта за четирите краища и пластмасови куки защита на столчето за кола от надраскване 【По-ГОЛЯМ размер】 Това се е подобрило сетчатое съхранение на автомобила с приблизително 12 "x12" в сравнение с други продукти на пазара.Както горните, така и долните въжета, ленти с 4 остриета на окото могат да се простират, за да съответства на по-голям брой модели автомобили и е по-добре затвори разликата между седалките. 【Иновативно определяне ДИЗАЙН】 3-слойная конструкция за съхранение ви дава възможност да съхранявате вашия портфейл, мобилен телефон, чанта и т., така че лесно можете да получите си нещата от чанта за съхранение и предпазване от подхлъзване предмети по време на шофиране. 【Осигуряване на безопасността на шофиране】 3-слойный джоб за автомобилния между предните седалки държи на палави домашни любимци или деца на задната седалка и да ги намалява вероятността и степента на нарушение на шофиране предотвращайте разсейващи фактори и избягвайте нещастните случаи, за да ви осигурят безопасно шофиране. 【Лесна инсталация】 Просто затегнете горната ключалката на стълб за останалите главата и прикрепете долната кука към други теми под седалката, не е необходимо пробиване или стик етикети, много удобно. 【Добър материал】 Висококачествен найлон, здрава еластична чанта за четирите краища и пластмасови куки защита на столчето за кола от надраскване. 【По-ГОЛЯМ размер】 Това се е подобрило сетчатое съхранение на автомобила с приблизително 12 "x12" в сравнение с други продукти на пазара.Както горните, така и долните въжета, ленти с 4 остриета на окото могат да се простират, за да съответства на по-голям брой модели автомобили и е по-добре затвори разликата между седалките. 【Иновативно определяне ДИЗАЙН】 3-слойная конструкция за съхранение ви дава възможност да съхранявате вашия портфейл, мобилен телефон, чанта и т., така че лесно можете да получите си нещата от чанта за съхранение и предпазване от подхлъзване предмети по време на шофиране. 【Осигуряване на безопасността на шофиране】 3-слойный джоб за автомобилния между предните седалки държи на палави домашни любимци или деца на задната седалка и да ги намалява вероятността и степента на нарушение на шофиране предотвращайте разсейващи фактори и избягвайте нещастните случаи, за да ви осигурят безопасно шофиране. 【Лесна инсталация】 Просто затегнете горната ключалката на стълб за останалите главата и прикрепете долната кука към други теми под седалката, не е необходимо пробиване или стик етикети, много удобно.Нашите чанти за съхранение да са удобни за вас, когато сте на шофиране, деца или домашни животни на задния ред може по всяко време да влезе в кабината, което ще окаже неблагоприятно влияние върху безопасността на шофиране.Сега нашата автомобилна mesh bag решава този проблем за вас, изолиране на кабината и задната редица и осигурява безопасността на шофиране.