Imboxx Сопящий Подложка за Кучета Интерактивна Играчка-Пъзел, Подложка за Хранене от Носа, Подложка за храна за Кучета, Подложка за Кучешки Купички, Подложка за Бавно ?
  • New

Imboxx Сопящий Подложка за Кучета Интерактивна Играчка-Пъзел, Подложка за Хранене от Носа, Подложка за храна за Кучета, Подложка

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Интерес към обнюхиванию】Както всички знаем, кучета или други домашни животни, по природа са склонни към обнюхиваниюПървоначално те помиришат, защото те трябва да търсят храна, за да не умре от глад.Но сега, когато те са се превърнали нашите любими домашни любимци, те също като душеше квартал за развлечения и самоудовлетворения.В този случай нашият подложка за сопения трябва да бъде най-добрият избор. 【Подложка за снаффла полезен】Можете да скриете закуски в мат снаффла за вашите домашни любимци могат да ги намерят. 10 минути нюхания дават почти същия ефект, че и по 1 час джогинг, че може да е решаване на проблема с излишъка на енергия.Тази подложка за нюхания също може да бъде бавно кормушкой за вашите домашни любимци яде по-бавно и bettering ги храносмилането. 【Сигурен и издръжлив】 Комбинация от здрава тъкан и отлична линии, прави ни подложка за спане превъзходни по качество.Разглеждането подложка за снаффла като купа за хранене за безопасност трябва да бъде най-важното, така че ние използваме добра кърпа, за да се увери, че мат нетоксичен и безвреден.Нескользящее дъното предпазва от причиняване на вреди за домашни любимци или на хората. 【Лесна употреба и почистване】 Всичко, което трябва да направите, е да се скрие закуски в шев на мат.Ние сме подготвили достатъчно място, за да се скрие закуски в такова ограничено пространство, което прави нюхание по-разнообразни.Нашият подложка за нюхания може да се пере в перална машина, което улеснява неговото почистване.Ние вярваме, че тази подложка за снаффла може да донесе на здравето на вашите домашни любимци. 【За всички породи и от всички възрасти】 Нашия подложка за снаффла подходящ за кучета, котки, зайци и хамстери всички възрасти.Ние препоръчваме на домашни любимци на малки и средни използвате нашата подложка за сопения, за да ви е по-удобно.Вашите малки домашни любимци винаги са отегчени, или те тревожи?.Често ли те унищожават вашия дом, да ви донесат неприятности?.