Angoily 2 бр. Монтиране на Стена За Съхранение на Мечове, Поставка за Дисплея, Акрилни Притежателя, Държач за Магическа Пръчка, Рафтове За Съхранение (черен)
  • New

Angoily 2 бр. Монтиране на Стена За Съхранение на Мечове, Поставка за Дисплея, Акрилни Притежателя, Държач за Магическа Пръчка,

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Прекрасни и удобни рафтове за съхранение на мечове за колектор, чудесен и полезен, страхотна поставка за съхранение.държач за по-лесно меча.Изчистен дизайн, богата стил на външния вид.Подходящ за перфектна комбинация с всеки стил на декорация на дома.скоба за лесно меч.Не е лесно, носеща способност, е трайна и практичен за употреба за вашия дом. Разширяване на пространството за съхранение и предоставяне на сбито местоположение на дисплея, добър ефект на дисплея. лека поставка за ножа.Монтиране на окачен дизайн, по-красив и след инсталацията, придающий нов вид и красота за демонстрация на меча си, vi, лека стойка за мечове.Описание Монтиране на стена за съхранение на мечове, Поставка за дисплея, Акрилни притежателя, държач за магическа пръчка, рафтове за съхранение Характеристики - Цвят : основно черно - Материал : акрил Цвят : черен - Размер : 30x9 см Предпоставка включва 2 x стеллажа за съхранение.