Калъф Tznzxm за Orbic Q10, Калъф за телефон Orbic Q10 4G LTE, Калъф Orbic Q10, Дизайн с рисувани под Мрамор, Гъвкав Мек TPU, Устойчив на надраскване, Нескользящий Защитна Броня, Тънък кал?
  • New

Калъф Tznzxm за Orbic Q10, Калъф за телефон Orbic Q10 4G LTE, Калъф Orbic Q10, Дизайн с рисувани под Мрамор, Гъвкав Мек TPU,

BGN 5.86

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% Съвместим с : Orbic Q10 RC609 L Нов гъвкав мек калъф от TPU с модел от розов мрамор, устойчив на надраскване, делото за вашия Orbic Q10 RC609 L. Задната част на кутията с модела на гъвкаво TPU с модел от розов мрамор, екологично чиста, лека, но защитно, предотвратява появата на петна, надраскване, пръстови отпечатъци, противоударная защита от падане.Повдигна перваза на 0,2 мм осигурява безопасността на екрана Orbic Q10 RC609 L и повърхността на камерата да се избегне повреда на устройството. 100% Точни деколтета, за говорител, камера, портове за зареждане, аудиопортов, датчици и бутони.Тънък, с плътно в близост до корпуса на мобилен телефон Orbic Q10, лесно защелкивается при инсталиране.Бърза доставка, супер качество и най-доброто обслужване.Връщане и замяна без никакви условия.Ние осигуряваме денонощно обслужване на клиенти и ще ви даде задоволителен отговор. 100% удовлетворението на клиентите е нашата мотивация и постоянство.описание на продукта : Дизайн : тънка гъвкава делото от TPU с рисувани розов мрамор Съвместима модел : Orbic Q10 RC609 L Tznzxm - професионален търговец на дребно магазин за аксесоари 3c, предлагащ разнообразие от стилни аксесоари 3 C за електронни продукти с високо качество и добро обслужване на клиентите.Характеристики : Материал : TPU Достъп до всички контроли и функции за Защита на телефона от надраскване, прах и други наранявания на Разположение на всички слотове за камерата, зарядно устройство и високоговорителя Mailto : 1 бр. калъф за задната част (телефон в комплекта не са включени).